5 september 2018

MSG WMS

Heb jij je voorraad op orde?

MSG WMS

Creëer inzicht in je voorraad door digitalisering en integratie van je WMS in je ERP. Met het Warehouse Management Systeem van MSG krijg je jouw voorraad op orde. MSG WMS is een informatiesysteem voor het volledige magazijnbeheer van handelsbedrijven. Het handmatig op voorraad houden van goederen behoort vanaf vandaag tot het verleden. Het systeem omvat alle functionaliteiten voor het beheren, aansturen en optimaliseren van goederenstromen. MSG levert de software geïntegreerd met MSG ERPgekoppeld aan andere systemen of als stand-alone.

Scan je voorraad het magazijn in en uit.

Hoe het werkt? Vanuit je ERP, worden opdrachten aangeleverd voor orderinslag of orderpicking. Deze opdrachten worden vervolgens door MSG WMS uitgevoerd. Hiervoor maken we gebruik van een scanner. Deze scanner registreert alle binnen komende en uitgaande goederen. Er wordt hierbij rekening gehouden met de factoren die belangrijk zijn voor je bedrijf. Denk aan opslag van gevaarlijke stoffen, fifo verwerking, serie of partijnummering, maar ook aan de mogelijkheid om looproutes vast te stellen en locaties van goederen te beheren. Wanneer de opdrachten zijn verwerkt, wordt de informatie automatisch teruggestuurd naar het orderverwerkingssysteem, je ERP.

De kracht met MSG WMS is de eenvoud om er mee te werken. Maar daarnaast beschikt het tevens over tal van krachtige uitbreidingsmogelijkheden. Het systeem kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan transportmanagementsystemen zoals Mendrix, maar ook aan forecasting & voorraadbeheersystemen zoals Slimstock. ‘Vanzelfsprekend’ zijn er ook geïntegreerde mogelijkheden voor voorraadinventarisatie (cyclisch tellen) en managementinformatie. MSG WMS de geïntegreerde voorraad oplossing met scanner. Meer weten? Neem contact op.

MSG WMS

Guus Buijlinckx, Consultant – Met MSG WMS krijg je de volledige controle over je magazijn. Je stopt met handmatig tellen en start met ‘slim’ scannen. Daarmee krijg je de beschikking over tal van handige functionaliteiten. De WMS oplossing kan geïntegreerd worden met je huidige ERP, onze ERP of draaien als stand alone.”

Guus

MSG WMS vol functionaliteiten

MSG ERP solide basis en flexibele modules

Controle over je goederenstroom.

MSG ERP Locatie

Weet waar je voorraad ligt.

MSG ERP googlen in je ERP

Zoek eenvoudig artikel informatie op.

MSG ERP orders splitsen

Stel looproutes vast.

MSG ERP voer buiten assortiment product op

Gebruik serie en partijnummering.

Handige functies

Koppelingen en integraties - wij praten met

Forecasting en voorraad beheer
Opslag- en orderpick systemen
Transport- en logistieke systeem
Warehouse Management Systeem
Extern magazijn beheeder

Jouw koppeling ook hier?
Neem contact op

Koppelingen en integraties - wij praten met​

Deze klanten gingen je voor

Raadsma
Layher
Zuiver

Een demo op locatie, even kennismaken of heb je vragen? Laat het ons weten.​

Scroll Up