5 september 2018

MSG WMS

Krijg controle & grip over je voorraad en logistieke goederen stroom

MSG WMS

 


Creëer inzicht in je voorraad door digitalisering en integratie van je WMS in je ERP. Met het Warehouse Management Systeem van MSG krijg je jouw voorraad onder controle. MSG WMS is een informatiesysteem voor het volledige magazijnbeheer van handelsbedrijven.

Het handmatig op voorraad houden van goederen behoort tot het verleden. Het systeem omvat alle functionaliteiten voor het beheren, aansturen en optimaliseren van goederenstromen. MSG levert de software geïntegreerd met MSG ERP, losstaand op basis van MSG CMS of gekoppeld aan andere systemen.

Scan je voorraad het magazijn in en uit.


Hoe het werkt? Vanuit je ERP, worden opdrachten aangeleverd voor orderinslag of orderpicking. Deze opdrachten worden vervolgens door MSG WMS uitgevoerd. Hiervoor maken we gebruik van een scanner.
 Deze scanner registreert alle binnen komende en uitgaande goederen. Er wordt hierbij rekening gehouden met de factoren die belangrijk zijn voor je bedrijf. Denk aan opslag van gevaarlijke stoffen, fifo verwerking, serie of partijnummering, maar ook aan de mogelijkheid om looproutes vast te stellen en locaties van goederen te beheren. Wanneer de opdrachten zijn verwerkt, wordt de informatie automatisch teruggestuurd naar het orderverwerkingssysteem, je ERP.

De kracht met MSG WMS is de eenvoud om er mee te werken. Maar daarnaast beschikt het tevens over tal van krachtige uitbreidingsmogelijkheden. Het systeem kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan transportmanagementsystemen zoals Mendrix, maar ook aan forecasting & voorraadbeheersystemen zoals Slimstock. ‘Vanzelfsprekend’ zijn er ook geïntegreerde mogelijkheden voor voorraadinventarisatie (cyclisch tellen) en managementinformatie. MSG WMS de geïntegreerde voorraad oplossing met scanner. Meer weten? Neem contact op.

MSG WMS

Guus Buijlinckx, Consultant

Met MSG WMS krijg je de volledige controle over je magazijn. Je stopt met handmatig tellen en start met ‘slim’ scannen. Daarmee krijg je de beschikking over tal van handige functionaliteiten. De WMS oplossing werkt geïntegreerd met MSG ERP.”

Guus

Modules & functionaliteiten van MSG WMS

Modules

Voor één magazijn.

Voor meerdere magazijnen.

Voor binnenkomende goederen.

Voor de opslag van goederen.

Voor het versturen van goederen.

Bekijk de voortgang & stuur bij waar nodig.

Verdeel taken, verantwoordelijkheden & maak nieuwe profielen aan.

Handige functionaliteiten

Controle over je goederenstroom.

Weet waar je voorraad ligt.

Zoek eenvoudig artikel informatie op.

Stel looproutes vast.

Gebruik serie en partijnummering.

Koppelingen en integraties - wij praten met

Forecasting en voorraad beheer
Opslag- en orderpick systemen
Transport- en logistieke systeem
Warehouse Management Systeem
Extern magazijn beheeder

Jouw koppeling ook hier?
Neem contact op

Koppelingen en integraties - wij praten met​

Deze klanten werken met MSG WMS oplossingen

Benieuwd naar het MSG WMS, de integratie mogelijkheden en de bijbehorende scanners?
Laat het ons weten.