5 september 2018

MSG ERP

Het ERP-systeem dat jouw handelsproces volgt

MSG ERP


Jouw klanten, orderstromen en logistieke processen zijn uniek. Werk je met prijsafspraken? Heb jij alleen klanten uit de B2B? Of heb je ook particuliere klanten, die allemaal de zelfde prijzen krijgen te zien? Wij richten het systeem voor je in zodat iedereen de juiste informatie krijgt en jij het overzicht behoudt. Kies voor een ERP-systeem dat aansluit bij jouw bedrijfsvoering.

Dit systeem ligt voor je klaar. Een ERP systeem ontwikkeld voor handelsbedrijven, groothandels en e-commerce bedrijven. Voorzien van basis functionaliteiten, slimme modules en onbeperkte mogelijkheden om het systeem naar wens aan te passen. Kortom: Een ERP dat jouw proces volgt, in plaats van andersom.

Jouw core business is leidend

Onbewust weet jij waar de toegevoegde waarde van jouw bedrijf ligt. Welke bedrijfsprocessen zijn uniek en welke niet? Met MSG ERP kun je deze toegevoegde waarde realiseren. Het ERP systeem is namelijk modulair opgebouwd en zeer gebruiksvriendelijk. Wat betekent dat de modules zijn in te richten naar jouw manier van werken, wanneer dat nodig is.

Tevens voor koppelingen met leveranciers, integraties met je huidige systeem en innovatieve oplossingen, ben je aan het juiste adres. Met innovatieve oplossingen bedoelen wij ‘slimme’ logistieke oplossingen die jouw offline handelingen online zichtbaar maken. Van e-commerce mogelijkheden met het MSG PLATFORM tot aan bedrijf apps voor iOS en Android met MSG APP en scanmogelijkheden voor iedere situatie met MSG SCAN. Oplossingen die zorgen voor de toegevoegde waarde waar je als bedrijf naar zoekt.

Zet een eerste stap richting een gedigitaliseerde bedrijfsvoering. Vraag de ERP brochure aan of neem contact op.

Al een ERP systeem in huis?

Neem een kijkje bij de innovatieve oplossingen. Volledig integreerbaar voor klantbinding en proces optimalisatie.

Basis Modules en bijbehorende bedrijfsprocessen

Met één druk op de knop – Toegang tot informatie van klanten, leveranciers en producten. Het raadpleegmenu is een applicatie naast de ERP en altijd beschikbaar om informatie op te vragen, zonder het lopende werk te onderbreken. Erg handig.

Handige functies

MSG ERP solide basis en flexibele modules

Vink aan welke modules je nodig hebt.

MSG ERP Talloze opties voor prijs-, assortiments- en locatiedifferentiatie

Bied je assortiment per klant aan.

MSG ERP snel en eenvoudig jouw assortiment beheren

Beheer eenvoudig je assortiment.

MSG ERP Toon klantspecifieke prijzen

Beheer klantspecifieke prijzen en kortingen.

MSG ERP voer buiten assortiment product op

Voer artikelen buiten het assortiment om op.

MSG ERP Locatie

Stel producten per locatie beschikbaar.

MSG ERP orders splitsen

Splits orders en stuur bestellingen in delen op.

MSG ERP googlen in je ERP

Zoek eenvoudig naar artikelen. Google in je ERP.

MSG ERP Integratie

Betaal per stuk of per 100, wij zetten het om.

MSG ERP meertalig

Meerdere talen nodig? Geen probleem.

Handige functies

Uniek, de raadpleeg functionaliteit

Met één druk op de knop – Toegang tot informatie van klanten, leveranciers en producten. Het raadpleegmenu is een applicatie naast de ERP en altijd beschikbaar om informatie op te vragen, zonder het lopende werk te onderbreken. Erg handig.

Een specifieke functie nodig?

Peter van de Sande – We ontwikkelen steeds nieuwe functies voor klanten. Uit eigen ontwikkeling of op aanvraag. Deze ontwikkelde functies zijn ook beschikbaar voor jou.

Peter

Koppelingen en integraties - wij praten met

Communicatie standaarden
Productendatabases
Verkoopkanalen
CRM / Management rapportage
Microsoft Office
Warehouse Management Systemen
Voorraad beheer systemen
Opslag- en orderpick systemen
Transportsystemen
Vervoerders

Jouw koppeling ook hier?
Neem contact op

Koppelingen en integraties - wij praten met

Voordelen op een rijtje

Doordat je al jouw data en processen in één systeem hebt, krijg je grip op de logistiek en inzicht in de handel. Met deze kennis kun je gaan aansturen op betere marges.

One to rule IT all. ERP maakt een einde aan de noodzaak om verschillende systemen te gebruiken. Iedereen kan bij de informatie die hij of zij nodig heeft.

Omnichannel, klanten de mogelijkheid bieden om altijd en overal te kunnen bestellen. Aan MSG ERP koppel je net zo makkelijk online verkoop kanalen als software voor in de fysieke winkel.

Koppel jouw apps en webshop aan MSG ERP en je kunt voortaan 24/7 realtime nieuwe orders verwerken. Zo zet je een stap op weg naar same of next day delivery.

Snel inspelen op veranderende omstandigheden in de markt. Met onze modules en maatwerk bieden we je die flexibiliteit. MSG ERP groeit met je mee.

Te veel voorraad is duur en ‘nee’ verkopen kost je klanten. MSG ERP helpt je met realtime voorraadinformatie om de balans te vinden en voorraden te optimaliseren. 

Hoe ziet het traject eruit?

Wie begeleiden je team?

0
ERP Specialisten
0
Jaar ervaring
0
Regels code

Wij leveren onder andere ERP aan

Raadsma
Layher
Zuiver

Neem contact op voor een demo, kennismaking of stel je vraag direct.​

Scroll Up