5 september 2018

MSG ERP

MSG ERP zorgt voor controle, flexibiliteit & doorgroeimogelijkheden

MSG ERP

MSG ERP, is een software systeem voor groothandels. Kies je voor MSG ERP dan kies je voor samenwerking. We starten je op, we bewegen met je mee en we ontwikkelen door.

Wil je binnen een week van start? Snel, standaard, niet te ingewikkeld, prima. Wil je maanden voorbereiden en starten? Kan ook. Bedenk je van tijd tot tijd iets nieuws en wil je dat realiseren, ook dat kan. Er moet ruimte voor ondernemen, creativiteit en nieuwe ontwikkelingen zijn. Daarbij houden wij ons aan ontwikkel procedures, standaarden en drie nieuwe versies per jaar. 

Dat de software up to date is, is namelijk een vereiste. De ruimte voor de ‘echte’ ontwikkeling, het achterna gaan van kansen of ideeën, dat is wat mogelijk moet zijn en waar het omgaat. Zie het pakket als de kracht achter je organisatie, als het platform waarop je bedrijf kan excelleren, echt een onderdeel van je bedrijfsstrategie. Ondernemen, afstemmen en doorgroeien. Klaar om de samenwerking aan te gaan?

Weten op welke manier je het systeem wil vormgeven.

Op welke manier wil jij de bedrijfsvoering achter je bedrijf vormgeven? Heb je een visie die je wil nastreven, weet je wat je wil en weet je waar de winst binnen je organisatie te behalen valt? Dan kan MSG ERP weleens de juiste investering voor je zijn (in het verlengde daarvan de MSG software Suite). Het geheel is namelijk geschikt om als motor achter jouw bedrijfsvoering te fungeren. Het pakket voor ondernemers: Want jullie bedrijf, klanten, orderstromen en logistieke processen zijn uniek.

Al meer dan 30 jaar ontwikkelen wij aan MSG ERP en nog steeds verwerken wij daar dagelijks nieuwe aanvragen, wensen en koppelingen voor. Je hebt met MSG ERP de mogelijkheid om stappen te blijven maken. Daarnaast werken we samen met andere software partijen. Om de krachten te bundelen en te focussen. Op deze manier kunnen we vernieuwingen en ontwikkelingen blijven doorvoeren en werken we samen met standaard software oplossingen uit de markt.

Op deze manier zorgt MSG ERP voor controle, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden bij groothandels.

Jouw core business is leidend

Onbewust weet jij waar de toegevoegde waarde van jouw bedrijf ligt. Welke bedrijfsprocessen zijn uniek en welke niet? Met MSG ERP kun je deze toegevoegde waarde realiseren. Het ERP is modulair en gebruiksvriendelijk opgebouwd. Dit betekent dat de modules zijn in te richten naar wens.

Daarnaast kunnen er koppelingen met leveranciers, integraties met andere systemen en connecties met nieuwe oplossingen gerealiseerd worden. Op deze manier kun je als bedrijf in beweging blijven, automatiseren, aanhaken op software van deze tijd en in spelen op de behoeftes van de huidige generatie.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan e-commerce oplossingen. Op basis van het MSG PLATFORM kun je bedrijf apps voor iOS en Android ontwikkelen, webshops openen en web portalen realiseren voor vaste klanten. Daarnaast kun je klanten zelfs via een barcode scanner laten bestellen met modules van MSG SCAN. Al deze oplossingen zijn geïntegreerd aan MSG ERP.

Deze oplossingen zijn direct te gebruiken door eindgebruikers, consumenten, vaste klanten en eigen personeel. Toegang tot digitale verkoop kanalen, zoals webshops, portals, e-commerce platformen en apps zijn tegenwoordig een vereiste.

Zijn de digitale oplossingen aangesloten op het ERP. Dan spreek je van een gedigitaliseerde en geautomatiseerde bedrijfsvoering, waarbij de klant digitaal kan bestellen en jij de orders ‘direct’ digitaal in het systeem ziet binnen komen. Efficiënt, nauwkeurig en snel! Meer weten over MSG ERP? Vraag hier de brochure aan.

Al een ERP systeem in huis?

MSG ICON

Neem een kijkje bij een onze innovatieve oplossingen. Volledig integreer baar met MSG ERP en zorgen voor meer klantbinding en proces optimalisatie.

Modules & functionaliteiten van MSG ERP

Handige functies

Bepaal welke modules en functies je nodig hebt. Ook de realisatie van nieuwe functies is mogelijk.

Bied je assortiment op meerdere verkoopkanalen aan & bepaal per verkoop kanaal de content.

Toon voorraad van verschillende locaties, bijvoorbeeld van je vestigingen.

Beheer klant specifieke prijzen en kortingen & voeg ze aan klant specifieke bestellijsten toe.

Splits orders en stuur deel bestellingen op. Een back order kan ook altijd voorkomen.

Zoek eenvoudig naar artikelen in je ERP. Van het artikelnummer tot de omschrijving.

Voer de ideale bestelhoeveelheid in, per 100 of per stuk, MSG ERP zorgt uiteindelijk voor de juiste prijs.

Meerdere talen nodig? Geen probleem. Er is een set met basis talen aanwezig.

Handige functies

Uniek, de raadpleeg functionaliteit

Met één druk op de knop – Toegang tot informatie van klanten, leveranciers en producten. Het raadpleegmenu is een applicatie naast de ERP en altijd beschikbaar om informatie op te vragen, zonder het lopende werk te onderbreken!

Raadplegen ERP

Een specifieke functie nodig?

Peter van de Sande – We ontwikkelen steeds nieuwe functies voor klanten. Uit eigen ontwikkeling of op aanvraag.

Peter

Koppelingen en integraties - wij praten met

Communicatie standaarden
Productendatabases
Verkoopkanalen
E-commerce software
CRM / Management rapportage
Microsoft Office
Warehouse Management Systemen
Voorraad beheer systemen
Opslag- en orderpick systemen
Transportsystemen
Vervoerders

Jouw koppeling ook hier?
Neem contact op

Koppelingen en integraties - wij praten met

Jouw koppeling ook hier?
Neem contact op

Voordelen op een rijtje

Doordat je al jouw data en processen in één systeem hebt, krijg je grip op de logistiek en inzicht in de handel. Met deze kennis kun je gaan aansturen op betere marges.

One to rule IT all. ERP maakt een einde aan de noodzaak om verschillende systemen te gebruiken. Iedereen kan bij de informatie die hij of zij nodig heeft.

Omnichannel, klanten de mogelijkheid bieden om altijd en overal te kunnen bestellen. Aan MSG ERP koppel je net zo makkelijk online verkoop kanalen als software voor in de fysieke winkel.

Koppel jouw apps en webshop aan MSG ERP en je kunt voortaan 24/7 realtime nieuwe orders verwerken. Zo zet je een stap op weg naar same of next day delivery.

Snel inspelen op veranderende omstandigheden in de markt. Met onze modules en maatwerk bieden we je die flexibiliteit. MSG ERP groeit met je mee.

Te veel voorraad is duur en ‘nee’ verkopen kost je klanten. MSG ERP helpt je met realtime voorraadinformatie om de balans te vinden en voorraden te optimaliseren. 

Hoe ziet het traject eruit?

Wij leveren onder andere ERP aan

Neem contact op voor een demo, kennismaking of stel direct je vraag.