5 september 2018

Expertisecentrum

Experts in Windev, Webdev & Windev mobile sinds 1998

MSG Expertisecentrum

Sinds 1998 maken wij software oplossingen met de programmatuur van PC-Soft. Van 1998 tot 2003 bleef het gebruik beperkt tot Windev. In 2003 werd Webdev toegevoegd en in 2006 kwam ook Windev Mobile om de hoek kijken.

Daarmee is onze cross platform ondersteuning groot. Cross platform ondersteuning, is de mogelijkheid om software op meerdere soorten systemen, platforms of apparaten te kunnen laten draaien. Dus bijvoorbeeld op het besturingssysteem van een MacBook en Windows laptop, maar ook op Android en iOS toestellen. De oplossingen die hiervoor gerealiseerd worden, zijn data georiënteerde applicaties waarbij we gebruik maken van HFSQL DBMS, een database systeem.

De samenstelling, zoals hierboven genoemd, zorgt ervoor dat wij goed kunnen inspelen op specifieke software vraagstukken. Vraagstukken waarvoor je de diepte in moet duiken. Dat is wat wij doen. Hierbij zorgen we ervoor dat de kosten beperkt blijven tot de specifieke aanpassingen en dat we het risico op compatibiliteitsproblemen met updates van Windows of andere software zo klein mogelijk maken. 

Onderhoud, updates, maatwerk & uitbreidingen

Werkt je Windev applicatie ‘eigenlijk’ niet zoals het moet? Of ben je opzoek naar nieuwe functionaliteiten? Stop met zoeken en schakel expertise in. MSG is de grootste leverancier van Windev, Webdev & Windev Mobile oplossingen in de Benelux. Wij hebben de kennis en know- how in huis om jouw specifieke vraagstuk op te lossen. Van webportals voor specifieke omgevingen tot ondersteuning van applicaties voor planning en facturatie en van urenregistraties tot programmatuur voor het opstellen van stuklijsten.

Hoe wij aan deze kennis komen? Door jaren lang actief te zijn in dit vakgebied en klanten te voorzien van expertise en ontwikkelingen met Windev en Webdev van a tot z. Daardoor weten we bij MSG, hoe je software oplossingen ontwikkelt, verbreedt of vernieuwt met de tools van pc soft en daarbij verdiepen we ons in jouw materie en houden we rekening met de omgeving. 

We realiseren online en offline data georiënteerde oplossingen voor orderverwerking, verbruiksregistratie en urenregistratie. Het is maar net welke data jij wil laten communiceren. Dus werk je ‘nog’ met een oude Windev versie? Ben je opzoek naar onderhoud en updates aan bepaalde verouderde applicaties? Heb je specifieke maatwerk vraagstukken? Of wil je uitbreiding van je huidige functionaliteiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verhelpen complexe software vraagstukken, ook voor jouw bedrijf.

Wij praten met jou en je systemen, daar is de software tool uitermate geschikt voor.

Specifieke Windev, Webdev en Windev Mobile oplossingen laten wij samenwerken met je huidige Windev omgeving of andere platformen en databases. Op het database vlak hebben we een koppeling met onder andere het Data Base Management Systeem MariaDB.

Meer informatie over onze koppelingen en mogelijkheden met andere systemen, vind je hier.

Deze klanten zijn je voor gegaan

Cadran - MSG Expertisecentrum klant
Noordnatie, windev expertise klant bij MSG
SKF - MSG Expertisecentrum klant

Ben je op zoek naar experts in Windev & Webdev? Neem eens contact op.