5 september 2018

Expertisecentrum

Onderhoud, updates, maatwerk & uitbreidingen

MSG Expertisecentrum

Je Windev applicatie werkt ‘eigenlijk’ niet zoals het moet? Of ben je opzoek naar nieuwe functionaliteiten? Stop met zoeken en schakel expertise in. Bij de grootste leverancier van Windev, Webdev & Windev Mobile oplossingen in de Benelux. Wij hebben de kennis en know- how in huis om jouw specifieke vraagstuk op te lossen. Van webportals voor specifieke omgevingen tot ondersteuning van applicaties voor planning en facturatie. En van urenregistraties tot programmatuur voor het opstellen van stuklijsten.

Hoe dit komt? Dezelfde reden waarom jij naar de kapper gaat. De kapper weet hoe hij moet knippen. MSG weet hoe je software oplossingen moet maken en verdiept zicht in jouw materie. Dit is even heel simpel gezegd. Want zo simpel als we het zeggen zo complex zijn de oplossingen.

We realiseren online en offline data georiënteerde oplossingen voor orderverwerking, verbruiksregistratie en urenregistratie. Het is maar net welke data jij wil laten communiceren. Dus werk je ‘nog’ met een oude Windev versie? Ben je opzoek naar onderhoud en updates aan bepaalde verouderde applicaties? Heb je specifieke maatwerk vraagstukken? Of wil je uitbreiding van je huidige functionaliteiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verhelpen complexe software vraagstukken, ook voor jouw.

Experts in Windev, Webdev & Windev mobile sinds 1998

Sinds 1998 maken wij software oplossingen met de programmatuur van PC-Soft. Van 1998 tot 2003 bleef het gebruik beperkt tot Windev. In 2003 werd Webdev toegevoegd en in 2006 kwam ook Windev Mobile erbij. 

Daarmee is onze cross platform ondersteuning groot. Cross platform ondersteuning, is de mogelijkheid om software op meerdere soorten systemen, platforms of apparaten te kunnen laten draaien. Dus bijvoorbeeld op het besturingssysteem van een Macbook en Windows laptop, maar ook op Android en iOS toestellen. De oplossingen die hiervoor gerealiseerd worden, zijn data georiënteerde applicaties waarbij we gebruik maken van HFSQL DBMS. 

De samenstelling, zoals hierboven genoemd, zorgt ervoor dat wij goed kunnen inspelen op je specifieke software vraagstukken. Vraagstukken waarvoor je de diepte in moet duiken. Dat is wat wij doen. Hierbij zorgen we ervoor dat de kosten beperkt blijven tot de specifieke aanpassingen en dat we het risico op compatibiliteitsproblemen met updates van Windows of andere software zo klein mogelijk maken. Dat is het enige in de software wat je daar aan kunt doen! 

Meer weten? Lees de laatste nieuws artikelen onderaan de pagina. Of neem contact op.

Sinds 1998 maken wij software oplossingen met de programmatuur van PC-Soft. Van 1998 tot 2003 bleef het gebruik beperkt tot Windev. In 2003 werd Webdev toegevoegd en in 2006 kwam ook Windev Mobile erbij. 

Daarmee is onze cross platform ondersteuning ongekend groot. Cross platform ondersteuning, is de mogelijkheid om software op meerdere soorten systemen of platforms te kunnen laten draaien. Dus bijvoorbeeld op een Macbook en een Windows laptop, maar dan ook met een connectie naar je app op je Android of iOS toestel. Dit weerspiegelt de cross platform ondersteuning. De oplossingen die hieruit voort komen zijn data georiënteerde applicaties waarbij we gebruik maken van HFSQL DBMS. 

Deze samenstelling zorgt ervoor dat wij goed kunnen inspelen op je specifieke software vraagstukken. Vraagstukken waarvoor je de diepte in moet duiken. Dat is wat wij doen. Hierbij zorgen we ervoor dat de kosten beperkt blijven tot de specifieke aanpassingen en dat we het risico op compatibiliteitsproblemen met updates van Windows of andere software zo klein mogelijk maken. Dat is het enige in de software wat je daar aan kunt doen! 

Meer weten? Lees de laatste nieuws artikelen onderaan de pagina. Of neem contact op.

Wij praten met jou en je systemen

Specifieke Windev, Webdev en Windev Mobile oplossingen laten wij samenwerken met je huidige Windev omgeving of andere platformen en databases. Op het database vlak hebben we een koppeling met onder andere het Data Base Management Systeem MariaDB.

Deze klanten zijn je voor gegaan

Cadran - MSG Expertisecentrum klant
Denkavit - MSG Expertisecentrum klant
Noordnatie, windev expertise klant bij MSG
SKF - MSG Expertisecentrum klant

Op zoek naar een windev expert?