15 oktober 2018

Advies

Advies over digitale bedrijfsvoeringen

Tijd om de bedrijfsvoering onder de loep te leggen? Maar je weet je nog even geen raad? Wij geven advies en zorgen voor kostenbesparing en proces verbetering.

Op het gebied van software (architecturen) en bedrijfsprocessen zijn wij ruim 30 jaar actief. We geven inzicht in het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en begeleiden je bij software keuzes en aanpassingen.

Wij helpen je graag op weg naar een betere bedrijfsvoering en een beter rendement. Voor meer informatie neem een kijkje op de maatsoftware & bedrijfsprocessen pagina.

Sta je nog aan het begin van deze cyclus? Raadpleeg dan de informatie over digitale transformatie & strategie eens. Wellicht dat we je op weg kunnen helpen.

De laatste advies tak binnen MSG, bevat advies omtrent het maken van keuzes binnen je e-commerce landschap. Van vergaande service gerelateerde digitale oplossingen tot het aansturen van meerdere webshop en portals vanaf één platform. Wij hebben daarin veel opties gezien en mogelijkheden besproken, op basis van die ervaringen kunnen we je bijstaan in het maken van de juiste keuzes en de realisatie ervan. Meer weten? Neem een kijkje op de online strategie & digital commerce advies pagina.

'Advies'

Digitale transformatie & strategie

Digitaal transformeren, speel gedigitaliseerd op de behoeftes van je omgeving in & maak je bedrijfsvoering efficiënter. 

maatsoftware & bedrijfsprocessen

Behoefte aan advies over maatsoftware, specifieke software ontwikkel trajecten of supply chain management & bedrijfsprocessen?

Online strategie & DIGITAL commerce

Marketplace, multi site, touchpoints, customer journeys, UX, GUI. Behavioral Science, Growth Hacking, Design thinking,Trial & Error.

Experts in Windev & Webdev sinds 1998 + Digital Development sinds 2010

De software werkt ‘eigenlijk’ niet zoals het moet? Of je bent opzoek naar een stuk onderhoud van je systemen? Schakel windev, webdev of windev mobile expertise in om efficiënt en doelgericht te werken.

Met ruim 25 jaar ervaring in Windev, Webdev & Windev Mobile beheersen wij de programmeer taal als geen ander. Dit in combinatie met de gedrevenheid in het vak vormde de grondslag van tal van maatwerktrajecten. 

Dus ben je opzoek naar een specifiek stukje maatwerk of onderhoud? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op de expertise centrum pagina voor windev, webdev en windev mobile. 

Wil je meer weten over de digitale ontwikkelingen die ons vandaag de dag meer en meer bezig houden? Bekijk dan de informatie op de digital development pagina. Daar vind je informatie over de ‘nieuwste’ tak van MSG, die zich met name bezig houdt met de realisatie van Headless commerce Platformen. 

'Expertise'

Expertisecentrum Windev & WEbdev

Het expertisecentrum voor vragen op het gebied van Windev, Webdev & Windev Mobile. Van exotische projecten tot standaard verbeteringen.

Digital development

Digitale ontwikkelingen, van API’s tot complete RESTful services en van javascript engines tot typescripting, HTML, CSS, SWIFT & JAVA.

Ondersteunend in hosting, IT beheer & monitoring

Patch kasten, wifi versterkers, bedrijfsnetwerken, server onderhoud, hosting, firewalls, SSL certificaten, domein registraties, embedded hardware en meer. Of je nu bij MSG aanklopt voor de realisatie van software oplossingen met bijbehorende ondersteuning of advies zoekt op het vlak van hosting, IT beheer & monitoring. Dan ben je bij MSG aan het juiste adres. 

Het unieke aspect van deze dienst, is dat we niet alleen het IT beheer en de hosting verzorgen, in de vormen SaaS based, in de cloud of ‘gewoon’ bij je bedrijf op locatie. Maar we monitoren ook nauwkeurig het gebruik van de daarop draaiende software oplossingen. 

We houden zo wel de prestaties van de servers in de gaten als mede van de daarop draaiende platforms, shops, apps en andere digitale oplossingen. Hieruit halen we als ‘extraatje’ bruikbare data, om je bedrijf te voorzien van ‘data driven’ kennis. 

'Ondersteuning'

Hosting, IT Beheer & monitoring

 We richten de IT infrastructuur in op de behoefte van de klant & de software oplossing. SaaS based, hybride, in de cloud of op locatie.

Vrijblijvend een adviesgesprek over je bedrijfsvoering, e-commerce landschap of een maatsoftware vraagstuk? Neem eens contact op.