10 oktober 2018

Oplossingen

Oplossingen voor een Digitale bedrijfsvoering

Hoe kopen klanten producten bij jouw bedrijf? In de winkel, telefonisch, via de e-mail of wellicht online? En: hoe verwerk jij de orders daarvan? Vandaag de dag zijn er tal van mogelijkheden om digitaal samen te werken met je klanten en leveranciers. Heb je nog geen digitale connectie met je klanten? Dan mis je de connectie. Dus start met het creëren van bestelgemak en klantenbinding door het gebruik van digitale software oplossingen. Hiermee automatiseer je de handel en logistieke processen binnen en buiten je bedrijf en creëer je binding met je klanten

Met digitale oplossingen als verkoopkanalen ontzorg je je klanten en creëren je bestelgemak. Ons aanbod voor de connectie met je klant bestaat uit meerdere varianten die allemaal werken op basis van een en hetzelfde principe. Maak een online kanaal waarover je aan de ene kant kan communiceren met je klanten en aan de andere kant met je leveranciers. Of dit nu is via een app, webshop of scanner. Er is een connectie nodig tussen jouw bedrijf en de klant. En het mooi hiervan? Je kunt bij ons zelf bepalen welke oplossingen jij daarvoor wil gebruiken.

'Registratie en verwerking'

Nadat de connectie met de klant is gemaakt. Komen de orders binnen in je systeem. Ons systeem daarvoor is de MSG ERP en zorgt voor registratie van ‘alle’ inkomende informatie. Geïntegreerd in onze ERP zit de MSG WMS oplossing. Deze oplossing is een warehouse management systeem die op zijn beurt weer zorgt voor de automatisch verwerking van je orders. Of deze orders nu binnen komen via de app, portal of een scanner dat maakt voor ons niet uit. 

Data structure
MSG, automatische orderverwerking

MSG ERP

Zet je data centraal in een software systeem dat jouw handelsproces volgt.

MSG WMS

Scan goederen het magazijn in en uit en houd je voorraad op peil.

Digitale oplossingen voor de connectie met klanten en leveranciers.

De connectie met de buitenwereld – Wij laten je systemen met elkaar en de buitenwereld ‘praten’. De manier waarop jij vervolgens je bedrijf aan de buitenwereld wil tonen? Die keuze is aan jou. Wil je veel verschillende bestelkanalen, één uitgebreid bestelkanaal of een portal alleen voor vaste klanten? Die keuze is aan jou, want iedere branche heeft namelijk zijn eigen karakter.

Met andere woorden alle soorten en maten orderverwerking kunnen wij digitaal en geïntegreerd realiseren. Het koppelen van meerdere leveranciers zodat je in de app per klant een specifiek samengesteld productaanbod krijgt te zien, een gepersonaliseerde online portal voor het bestellen van werkkleding of het online registeren van je machine beheer. Wij maken oplossingen waar jouw situatie om vraagt.

Onze kracht? Het online & digitaal verwerken van informatie, gegevens en orders. Wij zijn experts in het op maat maken van online oplossingen voor jouw offline handelingen. Deze oplossingen bieden we aan in de vorm van scanners, apps en portals. Wil je hier meer over weten? Kijk hieronder naar de uitgebreide mogelijkheden die onze digitale oplossingen te bieden hebben.

'Integratie en klantbinding'

MSG Integratie
Customer journey, de connectie met je klanten

MSG PORTAL

Start met digitaal & online zaken doen via ons geïntegreerd e-commerce platform.

MSG App

Het bestel kanaal dat altijd, stabiel en in een handomdraai bereikbaar is.

MSG SCAN

Voor registratie, verbruik en commerciele doeleinde, bekijk de mogelijkheden.

MSG KMS

Online beheer en distributie van bedrijfskleding met gepersonaliseerde omgevingen per gebruiker.

Meer weten over digitale bedrijfsvoering & digitaal samenwerken?

Scroll Up