10 oktober 2018

Oplossingen

Software oplossingen voor een digitale bedrijfsvoering


Hoe kopen klanten producten bij jouw bedrijf? Via de webshop,
 een app, de winkel, telefonisch, via de e-mail, een oci koppeling of wellicht zelfs nog per fax? En, hoe verwerk jij deze orders? Met andere woorden Is jouw bedrijfsvoering ingericht op de omni channel mogelijkheden van vandaag de dag? Is jouw bedrijfsvoering digitaal? Er zijn namelijk veel verschillende manieren om digitaal samen te werken met je klanten en leveranciers. 

Heb je nog geen digitale connectie met je klanten? Dan mis je de aansluiting. Start met het creëren van bestelgemak en klantbinding door het gebruik van digitale verkoop en bestel kanalen. Hiermee automatiseer je de handel en logistieke processen en creëer je binding met je klanten

Met een digitale oplossingen als invoermogelijkheid ontzorg je je klanten en creëer je gemak. Ons aanbod voor de connectie met je klant bestaat uit meerdere varianten die allemaal werken op basis van een en hetzelfde principe. Maak een online kanaal waarover je aan de ene kant kan communiceren met je klanten en aan de andere kant met je leveranciers. Of dit nu is via een app, webshop, portal, scanner of e-commerce platform. Er is een connectie nodig tussen jouw bedrijf en de buitenwereld.

Nadat de connectie met de buitenwereld, jouw klanten, is gemaakt. Komen de orders binnen in je systeem. Ons systeem daarvoor is MSG ERP en zorgt voor registratie van ‘alle’ inkomende informatie. Geïntegreerd in onze ERP zit de MSG WMS oplossing. Deze oplossing is een warehouse management systeem die op zijn beurt weer zorgt voor de automatisch verwerking van je orders. Of de orders nu binnen komen via de app, portal of een scanner dat maakt niet uit. En om overzicht te houden in al de artikel data voor de juiste doeleindes en het beschikbaar stellen daarvan in de juiste digitale oplossing, beschikt MSG over een kleine PIM module, MSG PIM. Heb je een wat kleiner bedrijf? Bekijk dan de mogelijkheden van het MSG CMS eens!

'Registratie en verwerking'

MSG ERP

Zet je data centraal in een software systeem dat meebeweegt met je (groot) handelsproces.

MSG PIM

Voer data op de juiste manier in, zodat je het op de juiste plek zijn doel kan laten bereiken & snel kunt schakelen.

MSG WMS

Scan goederen het magazijn in en uit, houd je voorraad op peil en maak je logistieke goederen stroom efficiënt. 

MSG CMS

Aanvulling op je ERP of als complete digitale bedrijfsvoering waarmee je direct je app en webshop aanstuurt.

Het communicatie platform, een RESTful engine, maar dat mag je vergeten


Deze
RESTful engine techniek stelt ons instaat om efficiënt informatie te communiceren met onze eigen backoffice systemen en die van andere. Op deze manier slaan wij de brug tussen data op locaties en systemen en maken we de data uiteindelijk online toegankelijk. Vanaf dat moment kunnen allerlei soorten orders en users gebruik maken van deze gerealiseerde snelweg. Deze snelweg geeft ons de kracht om iedere user uniek te laten zijn. Wat betekent dat hij of zij ‘gewoon’ in zijn eigen auto over die snelweg kan rijden. Iedere user (lees klant), kan gewoon zijn of haar voorkeuren instellen, zodat diegene op een efficiënte manier op de juiste locatie aankomt. 

Wat betekent dit in de praktijk? In de RESTful engine, het MSG PLATFORM, ontwikkelen wij modules die zorgen voor bepaalde functionaliteiten voor de eindgebruikers, dit kunnen zowel klanten van onze klanten als de eigen medewerkers van onze klanten zijn. En wanneer die inloggen komen ze dus allemaal terecht in de voor hun bestemde gepersonaliseerde omgeving. Ben je benieuwd naar deze verschillende mogelijkheden en omgevingen, bekijk dan de verschillende modules die al beschikbaar zijn voor de MSG APP of MSG PORTAL maar ook voor MSG SCAN, deze oplossingen draaien namelijk allemaal op het MSG PLATFORM.

Deze verbindingsmotor, maakt het voor jouw bedrijf mogelijk om aan een online en digitale bedrijfsvoering te denken. Het mogelijk maken dat alle handelingen, waarvan we gewend waren om deze offline te doen, ze vanaf nu online te doen. Daarvoor heb je echter wel eerst een snelweg nodig, die je daar brengt. Die snelweg hebben wij, de keuzes over hoe hard en wie er over deze snelweg mogen rijden, die bepaal jij. 

'De verbindingsmotor'

MSG PLATFORM

Start met online & digitaal zaken doen via een headless commerce platform met B2B engine en B2C look and feel opties.

Digitale oplossingen voor de connectie met klanten en leveranciers

Maak digitale connecties met de buitenwereld – En jij mag bepalen op welke manier je jouw bedrijf aan de buitenwereld wil tonen en aan wie je je wil koppelen. Dus op welke manier gaat er tussen partijen worden gecommuniceerd? En welke verschillende bestelkanalen wil je gebruiken? Eén uitgebreid bestelkanaal voor al je klanten of een aparte portal voor vaste klanten en een moderne webshop voor particulieren? Iedere branche heeft daarin zijn eigen karakter en ieder bedrijf zijn eigen smaak. Van een bestel app voor vertegenwoordigers tot volledige geïntegreerde B2B portals, zijn er tal van mogelijkheden.

Al met al kunnen wij alle soorten en maten orderverwerking en registraties digitaal en geïntegreerd realiseren. Vanaf het samenstellen van een artikel database met meerdere leveranciers tot aan een gepersonaliseerde online portal voor het bestellen van werkkleding of het online registeren van je machine beheer. Wij maken oplossingen waar jouw situatie om vraagt en hebben daarvoor standaard oplossingen liggen die aan te passen zijn naar wens.

Onze kracht? Het online & digitaal verwerken van informatie, gegevens en orders. Wij zijn experts in het op maat maken van online oplossingen voor jouw offline handelingen. Deze oplossingen bieden we aan in de vorm van scanners, apps, portals en als geheel e-commerce platform. Wil je hier meer over weten? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

'Integratie en klantbinding'

MSG App

APP platform voor iOS en Android toestellen met modules die altijd stabiel en in een handomdraai bereikbaar zijn.

MSG PORTAL

Online platform met modules voor B2C, B2B, vertegenwoordigers, winkels & kleding management.

MSG SCAN

Barcode scan software platform met modules voor winkel, magazijn, verbruik, projecten & commerciële doeleinde. 

Meer weten over digitale bedrijfsvoeringen, platformen, ecosystemen of even sparren over online mogelijkheden? Neem eens contact op.