WMS & Barcode scanning voor warehouse, opslag & transport sector

Een scanner als verlengstuk van de magazijnbeheerder & medewerkers

Behoud het overzicht & leg vast 'on the spot'

Bewustwording van nieuwe mogelijkheden met software

Nieuwe manieren van werken kunnen weerstand opleveren, omdat je al zo lang gewend bent aan de ‘normale’ gang van zaken. Orders komen per mail binnen, de magazijn chef stuurt personeel aan en aan het eind van de dag maken we de balans op. ‘Ben je aan het vliegen, rennen & springen’? Dat kan anders.

Maar kies je voor het implementeren van nieuwe / vooruitstrevende software oplossingen ben je er dan wel van bewust dat je bij een aantal zaken even stil moet staan. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan deze pagina ook eens: Sta stil bij de gevolgen van digitale transformaties en de gekozen digitale strategieën. 

Worden er bijvoorbeeld bij jullie al jaren lang met ‘de hand orders gepicked’? En wil je gaan veranderen? Sta er dan bij stil dat je de stakeholders, je magazijn medewerkers, meeneemt in het veranderproces en de besluitvorming naar een digitaal magazijn. Want zij weten als geen ander hoe de flow van het magazijn er op dit moment uit ziet, en daar kunnen specifieke wensen aanhangen. Met andere woorden, zorg ervoor dat je informatie voorziening op order is als je gaat digitaliseren..

Ter illustratie.. een flow van een magazijn

'Onze oplossing'

MSG WMS + MSG SCAN: De magazijn & scan oplossing die met jou meebeweegt!

Want je maakt al meters genoeg!

Onze software is je geheugensteun en een verlengstuk voor het uitvoeren van de werkzaamheden in het magazijn

Van A tot Z, je magazijn digitaliseren?

Daar komt een hoop bij kijken. Van afspraken maken met je leveranciers, tot de inrichting van je magazijn en het gereed maken van orders. Wifi aanwezig? Of werken je liever offline? SIM kaarten in de scanners komen we tegenwoordig ook wel eens tegen.

Probeer je te beseffen dat naast al deze voorbereidingen en inrichtingen je vervolgens alle handelingen die binnen jouw magazijn gebeuren vast wil leggen in één systeem. 

Dat betekent dat je niet alleen het magazijn, de stellingen en de juiste afspraken met je leveranciers en personeel moet maken. Maar dat vervolgens bijna iedere handeling die te maken heeft met het inkopen, op voorraad houden en verkopen van jouw artikel digitaal vast gelegd gaat worden. Van binnenkomst tot bezorging bij de klant.

Oftewel al je fysieke en echte inrichting, moet je digitaliseren. Leg al je afspraken digitaal vast zodat het systeem dit voor je kan onthouden en jij je kunt focussen op de werkzaamheden en het managen van het magazijn. 

MSG SCAN in het magazijn, schappen

Met een flexibel basis systeem, kun jij dynamisch scannen & je werk doen.

En daar horen ook pakbonnen bij...

Je magazijn digitaliseren?

MSG WMS

MSG SCAN

Neem eens contact op