5 september 2018

MSG KMS

Werkkleding beheer in een handomdraai geregeldHoe distribueer jij werkkleding? Heb je de PBM verkopen onder controle? En hoe verwerk je de orders? Wij hebben een direct kanaal voor de afhandeling van alle bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor je. Het MSG kleding management systeem.

Kleding management, is vaak zo’n ‘taakje’ dat er nog even bij komt. Laat dat ‘even’ maar weg. In de praktijk zien we dat het een tijdrovende klus is, terwijl het simpel kan. Geen orders meer handmatig verwerken, geen gezeur meer over de juiste maat, maar alles in één overzicht.

Minder retour, minder telefoontjes en minder kosten.

Het kleding management systeem van MSG, is per persoon in te richten. Iedereen die werkkleding of persoonlijke bescherming middelen bij je bestelt krijgt een eigen login. Met deze login, wordt een persoonlijke profiel aangemaakt en slaan we al jouw gewenste kleding maten op. 

In de praktijk blijkt dat het vast leggen van de kleding maten het aantal retourzendingen en telefoontjes drastisch verminderd. Dus ben je opzoek naar een efficiënte, kost besparende en service gerichte oplossing voor je kleding beheer? Neem contact op.

MSG KMS PBM

De opbouw & de functionaliteiten van MSG KMS

MSG KMS, werkt op basis van het MSG headless e-commerce platform. De oplossing kan los geleverd worden op basis van MSG CMS maar ook als onderdeel van het geheel. De oplossing kan aan vrijwel ieder ERP systeem gekoppeld worden. Wat als voordeel heeft dat het je orders automatisch verwerkt.

Kleding beheer tot in de kleine details. Met ons KMS kan iedereen de juiste bestelling plaatsen. Van assortimenten per klant, tot persoon gebonden budgetten en van specifieke maten per gebruiker tot overzicht in het hele assortiment. De details worden afgestemd op jouw situatie. Iedere gebruiker ziet zijn persoonlijke scherm en middels een CMS houdt jij het overzicht. 

Handige functionaliteiten

Beheer eenvoudig het KMS vanuit MSG CMS. Pas artikelen aan, voeg gebruikers toe & beheer punten.

Krachtige import & export functies, waarmee je snel & eenvoudig je systeem kan vullen.

Filter kenmerken, om een persoonsgebonden assortiment aan te bieden.

Bekijk de orderhistorie en krijg overzicht in bestelling, punten & retouren.

Draai overzichten uit, bekijk de resultaten en voer gericht verbeteringen door.

Hoe werkt het kleding management systeem?

Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

Klanten van het kleding management systeem

Meer weten over onze kleding management oplossing voor de portal of voor de app?