30 oktober 2019

Route

'Wat is jouw route naar een digitale bedrijfsvoering?'

Weet jij hoe het softwarelandschap van je bedrijf er voor staat en waar je naar toe wil? Hoe ‘digitaal volwassen’ is je bedrijf? Van het backend systeem tot de hands-on app op locatie? Waar sta je nu precies in dit proces en waar wil je naar toe? Is de juiste mindset aanwezig?

Belangrijke vragen om jezelf te stellen, al kan het ook ‘gewoon’ zo zijn dat je wil starten met een digitale bedrijfsvoering en afscheid wil nemen, van inefficiënte processen en papierwerk binnen je organisatie. Dat kan natuurlijk ook. Wij kunnen je over de volledige breedte helpen met advies, realisatie en implementatie van de software binnen je bedrijfsvoering. Denk daarbij aan software voor je (online) verkoopkanalen, administratie, financiën, het magazijn, de winkel, op locatie, in onderhoudsbussen en voor projectmatig werk.

Met andere woorden ben je opzoek naar software oplossingen die zorgen voor meer controle, grip en doorgroei mogelijkheden voor je bedrijf binnen de groothandel, e-commerce of bouw sector? Dan ben je bij MSG aan het juiste adres. Wij gaan graag de uitdaging met je aan. 

Mogen wij eens met je meedenken?

Om je te kunnen helpen met de zoektocht naar de juiste digitale bedrijfsvoering voor je bedrijf, moeten we weten waar je staat. Daarom zijn we benieuwd naar je verhaal. Is er een match en is het gevoel goed dan kunnen we je verder helpen. 

Samen bepalen we de route

Samen bepalen we stap voor stap de route. Op basis van jullie wensen, bekijken we wat de mogelijkheden zijn en op die manier bepalen we samen wat de beste route naar een digitale bedrijfsvoering is. Daarbij gaan we je niet continu overladen met kleine lettertjes en details, maar werken we graag samen op basis van vertrouwen.

Met software van MSG kun je altijd vooruit

Staat de basis en zijn we onderweg? Dan kun je in principe elke gewenste afslag nemen die jij voor ogen hebt en integreren wij de software waar nodig. Doel bereikt? Dan analyseren we het bewandelde pad en beoordelen we de ‘nieuwe’ situatie. Vanuit die nieuwe situatie ontstaan er weer nieuwe mogelijkheden, zodat jij met je bedrijfsvoering door kunt blijven groeien.

Brainstormen over je digitale bedrijfsvoering?

Neem contact op