25 maart 2016

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Software voor de toekomst, verantwoord ontwikkeld.

Ons kantoor op het industrieterrein Dombosch in Raamsdonksveer dateert uit de jaren ’70, heeft een bijzondere vormgeving en is te zien vanaf de A27. Je kunt het herkennen aan de driehoekige vorm en de blauw, rode verlichting aan de voorzijde van het pand, daar hangt het MSG logo!  

Aan de binnenkant van het pand komt de markante houtskeletbouw mooi naar voren en aan de buitenzijde is het pand voorzien van een strakke aluminium beplating. Bovenal, liggen er boven op het dak maar liefst 168 zonnepanelen ☀️. 

Verantwoord ondernemen: People, Planet, Profit

Duurzaam & maatschappelijk verantwoord ondernemen met het people, planet & profit principe. Zet je mensen centraal, denk aan je CO2 footprint & zorg voor een ‘gezonde’ bedrijfsvoering. Een goede balans, waarin we daadwerkelijk stappen maken op het gebied van verantwoord ondernemen, dat is waar wij als bedrijf voor staan. 

Dit betekent dat je als medewerker van MSG zowel vanuit huis als vanaf kantoor kunt werken, er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en er altijd tijd is voor een praatje. Hierbij wordt nagestreefd om deze werkzaamheden op een ‘zo duurzaam mogelijke’ manier te laten verlopen. Verlichting in het pand is voorzien van LED, op het dak liggen zonnepanelen, auto’s kunnen elektrisch laden, er is een mooie bedrijfstuin aanwezig en we minimaliseren het gebruik van papier waar mogelijk. 

Op basis van een gebalanceerde bedrijfsvoering, blijft MSG stappen voorwaarts maken: samen naar een verantwoorde toekomst.

'Naast onze duurzame huisvesting, dragen wij ook ons maatschappelijke steentje bij aan een aantal goede doelen, lokale initiatieven & sportactiviteiten'

Goede doelen - One-K for charity

Lokale initiatieven

Sport

Ondernemersverenigingen

Heb je een goed initiatief?

Het laatste nieuws omtrent maatschappelijk verantwoord ondernemen