12 juli 2021

MSG CMS, een volledige webbased bedrijfsvoering voor elke handels onderneming

Een volledig webbased bedrijfsvoering voor elke handels onderneming

Dit hebben wij voor jou ontwikkeld: een webbased bedrijfsvoering systeem, genaamd MSG CMS, voor handelsbedrijven, winkels, e-commerce bedrijven en retailers. Het kan tevens dienen als aanvulling voor onze MSG ERP. Het MSG CMS is voorzien van basis functionaliteiten, slimme modules en aanvinkbare mogelijkheden om het systeem naar wens in te richten. Kortom: een systeem dat jouw handelsproces volgt en dat niet alleen betaalbaar en flexibel is, maar ook gemaakt voor de connectie tussen jouw fysieke winkel en de digitale behoeftes van vandaag de dag.

‘MSG CMS is het webbased broertje van MSG ERP’

Laat klanten extra informatie over artikelen opzoeken door ze in je fysieke winkel barcodes van artikelen te laten scannen met een eigen bedrijfsapp; dan komen ze digitaal meer te weten over het product. Willen ze nog wat extra informatie of advies? Dan kunnen ze daar om vragen bij de medewerkers in de winkel. Aan het einde van de rit legt de klant het artikel bij jou op de balie en rekent hij bij je af. Via de app of gewoon aan de kassa!

Geen webshop of webwinkel maar een online benaderbare & digitale vestiging van je bedrijf

‘Bedien klanten zoals ze vandaag de dag bediend willen worden, in de winkel en online, en combineer de kracht.

Is dit niet het nieuwe nu? Voelen en ervaren in de winkel en tegelijkertijd extra informatie opzoeken via jouw bedrijfsapp of ‘webshop’? 

‘Zo verlaag je de kans dat klanten bij jou komen ervaren en voelen en vervolgens bij één van de grote e-commerce giganten online gaan bestellen’.

Via het MSG CMS richt je al deze mogelijkheden in en kun jij jouw winkel blijven runnen zoals je altijd al deed, alleen kun je de klanten nu ook voorzien in de digitale behoefte waar ze om vragen. 

‘Heb je geen fysieke winkel? Geen probleem: de oplossingen voldoen ook aan de eisen, wensen en maatstaven van de e-commerce behoeftes van vandaag de dag.’ 

Zet de stap richting een gedigitaliseerde bedrijfsvoering met een oplossing die aansluit bij de wensen van de klant.

Digitale oplossingen

Neem een kijkje bij de innovatieve digitale oplossingen. Volledig geïntegreerd met het MSG CMS, ze zorgen voor meer omzet, klantbinding en proces optimalisatie.

Modules & functionaliteiten MSG CMS

Handige functies - waarmee je jouw winkel, bedrijfsvoering, digitaal maakt.

Handige functies

Vink aan welke modules je nodig hebt.

Maak eenvoudig categorieën aan & voeg artikelen toe.

Laat klanten bestellen via app, web of direct bij je in de winkel.

Vanaf één centrale plek kortingen invoeren en prijzen aanpassen.

Het 'e-commerce' dashboard, meet de prestaties van jouw bedrijf.

Op het startscherm – Tonen we direct een standaard overzicht van de laatste stand van je bedrijf. Met een aantal opties kun je daarin zelf nog keuzes maken over welke statistieken je wil zien. Benieuwd naar de verdelingen van je verkopen? Of welke categorie het hardst loopt? Of wat jouw omzet is van vandaag of deze week?

Er is een groot aantal opties die je de ‘data gedreven inzichten geeft’ die je als bedrijf graag wil zien. Niet te veel poespas, gewoon duidelijk. 

Werken er meerdere medewerkers binnen je bedrijfsvoering die allemaal via het systeem werken, dan zorgen we ervoor dat de personen die wat van deze data af mogen weten, daar dan ook toegang toe hebben. En dat het voor de rest van de medewerkers afgeschermd is.

Koppeling & integraties MSG CMS - wij praten met

Verkoopkanalen
Betaal providers
Fulfilment
Communicatie standaarden
Productendatabases
Microsoft Office

Koppelingen en integraties - wij praten met

Voordelen op een rijtje

Doordat je al jouw data en processen in één systeem hebt, krijg je grip op de bewegingen binnen je bedrijf en inzicht in de handel. Met deze kennis kun je gaan aansturen op betere marges.

Met MSG CMS heb je overzicht in je gehele bedrijfsvoering, niet meer continue switchen tussen allerlei systemen. Maar één webbased systeem voor je gehele bedrijfsvoering.

Omnichannel, klanten de mogelijkheid bieden om altijd en overal te kunnen bestellen. Aan MSG CMS koppel je net zo makkelijk online verkoop kanalen als software voor in de fysieke winkel.

Doordat je al je gegevens digitaal hebt staan. Kun je sneller schakelen. Dit betekent: sneller leveren. Vanuit MSG CMS exporteer je bijvoorbeeld eenvoudig leveringen naar Sendcloud.

Met de aan vink mogelijkheid om modules aan en uit te zetten, zoals de facturatie module of de klant specifieke prijzen module. Kun je snel inspelen op veranderende omstandigheden in de markt. 

Te veel voorraad is duur en ‘nee’ verkopen kost klanten. Met de voorraadbeheer module van het MSG CMS weet je de balans te vinden en kun je de voorraadlevels optimaliseren. 

Wij leveren webbased bedrijfsvoeringen aan

Wil je hier meer over weten?

Vraag een demo aan

Het laatste MSG CMS nieuws