12 juli 2021

MSG CMS, een volledige webbased bedrijfsvoering voor elke handels onderneming

MSG CMS, een SaaS based oplossing voor de ondersteuning van handelsprocessen


Het MSG CMS, voor groothandels, handelsbedrijven, winkels, e-commerce bedrijven
 en als aanvulling op het MSG ERP. Het MSG CMS is voorzien van basis functionaliteiten, slimme modules en aanvinkbare mogelijkheden om de software oplossing naar wens te kunnen inrichten. Kortom: een systeem dat je bedrijfsproces volgt, flexibel is en gemaakt is voor de connectie tussen de fysieke winkel & de online mogelijkheden van vandaag de dag.

‘MSG CMS is het SaaS based broertje van MSG ERP’

MSG CMS zorgt voor grip op je offline en online bedrijfsvoering

Door gebruik te maken van MSG CMS kun je klanten voorzien van extra service in de fysieke winkel & online. De klantbeleving van de winkel heb je al en tegelijkertijd kan men extra informatie op gaan zoeken via de webshop-app of webshop die gevoed wordt vanuit MSG CMS. 

Via het MSG CMS richt je de app en/of shop in en kun jij de winkel of handelsonderneming blijven runnen zoals je altijd al deed. De klant gaat alleen ook voorzien worden in de digitale behoefte. Het MSG CMS,  fungeert namelijk als bedrijfssysteem waarin je je basis inrichting realiseert, de prijzen zoals in de winkel, de breedte van het assortiment en de voorraad aantallen worden daarin allemaal opgevoerd. Uit het systeem halen wij vervolgens de gegevens om ze te tonen in je webshop-app of webshop. 

Door gegevens centraal in te voeren, voorkom je doubleurs en kunnen we de gegevens zowel in de fysieke winkel als in de webshop-app of webshop tonen. Zet de stap richting een online bereikbaar bedrijf met een oplossing die aansluit bij de behoeftes van de klant en je bedrijfsprocessen digitaliseert & automatiseert.

‘Prijzen invoeren, voorraden bijhouden en het assortiment aanvullen doe je nu ook al voor de fysieke winkel, met het juiste software systeem beheer je het in één klap ook gelijk voor je webshop-app of webshop’. En wil je niet aan verzendingen doen? Dan kies je toch voor een digitale oplossing, met enkel de optie: Af te halen in de winkel.

Modules & functionaliteiten MSG CMS

Handige functies - waarmee je de bedrijfsvoering digitaliseert

Handige functies

Vink aan welke modules je nodig hebt.

Maak eenvoudig categorieën aan & voeg artikelen toe.

Laat klanten bestellen via app, web of direct bij je in de winkel.

Vanaf één centrale plek kortingen invoeren en prijzen aanpassen.

Het dashboard, meet de prestaties van jouw bedrijf

 

Op het startscherm – Wordt een standaard overzicht van de laatste stand van je bedrijf getoond. Via een aantal aanklikbare opties kun je zelf bepalen welke statistieken je krijgt te zien. 

Ben je benieuwd naar de de meest verkochte artikelen? Best presterende categorieën? Of wat jouw omzet is van vandaag of deze week? Dat is naar wens instelbaar. Er is een groot aantal opties die je de ‘data gedreven inzichten geeft’ die je als bedrijf graag wil zien

En werken er meerdere medewerkers binnen je bedrijf met het systeem? Dan zorgen we ervoor dat de juiste personen toegang tot de juiste data krijgen.

Koppeling & integraties MSG CMS - wij praten met

Verkoopkanalen
Betaal providers
Fulfilment
Communicatie standaarden
Productendatabases
Microsoft Office

Koppelingen en integraties - wij praten met

Voordelen op een rijtje

Doordat je al jouw data en processen in één systeem hebt, krijg je grip op de bewegingen binnen je bedrijf en inzicht in de handel. Met deze kennis kun je gaan aansturen op betere marges.

Met MSG CMS heb je overzicht in je gehele bedrijfsvoering, niet meer continue switchen tussen allerlei systemen. Maar één webbased systeem voor je gehele bedrijfsvoering.

Omnichannel, klanten de mogelijkheid bieden om altijd en overal te kunnen bestellen. Aan MSG CMS koppel je net zo makkelijk online verkoop kanalen als software voor in de fysieke winkel.

Doordat je al je gegevens digitaal hebt staan. Kun je sneller schakelen. Dit betekent: sneller leveren. Vanuit MSG CMS exporteer je bijvoorbeeld eenvoudig leveringen naar Sendcloud.

Met de aan vink mogelijkheid om modules aan en uit te zetten, zoals de facturatie module of de klant specifieke prijzen module. Kun je snel inspelen op veranderende omstandigheden in de markt. 

Te veel voorraad is duur en ‘nee’ verkopen kost klanten. Met de voorraadbeheer module van het MSG CMS weet je de balans te vinden en kun je de voorraadlevels optimaliseren. 

Wij leveren webbased bedrijfsvoeringen aan

Vraag een demo aan

Het laatste MSG CMS nieuws