5 september 2018

MSG headless commerce platform

Headless B2B e-commerce platform MSG

Start met online & digitaal zaken doen via een headless e-commerce platform met B2B engine en B2C look and feel mogelijkheden. Het MSG headless ‘e-commerce’ platform maakt je bedrijf, inclusief sterke B2B functionaliteiten, online benaderbaar, zodat je digitaal zaken kunt gaan doen.

Het platform duikt namelijk in ‘het gat’. Het gat om informatie te kunnen communiceren tussen de ‘online’ en ‘offline’ wereld. Het platform dient bijvoorbeeld als engine achter je webshop maar zorgt ook voor de connectie tussen een app en/of scanner met je ERP. Hierdoor is het mogelijk om vanuit allerlei apparaten en software oplossingen informatie direct te verwerken in je ERP of beter gezegd in het systeem waarin je al de bestellingen en binnenkomende gegevens verwerkt.

Maak met het Headless B2B e-commerce platform van MSG de connectie tussen collega’s, klanten en leveranciers en start met het realiseren van een volledig digitale bedrijfsvoering.

Volledig geïntegreerd headless B2B e-commerce platform

Zoek naar de verbinding om samen goed zaken te doen. Het is de connectie tussen je bedrijf, klanten en leveranciers waar de winst te behalen is en jij mag bepalen hoe zij jouw bedrijf zien. 

Jij mag bepalen hoe zij jouw bedrijf zien? Ja, wij maken oplossingen waar de situatie om vraagt. Software oplossingen die jouw probleem aanpakken. Ze verminderen het aantal te verrichten handelingen, bieden service en verminderen de kosten. De oplossingen die we met het platform realiseren zijn win-win oplossing. De klant of gebruiker aan de ene kant krijgt overzicht en gemak en zelf heb je minder tijd nodig voor de verwerking van verbruik of orders. Het is maar net op welk vlak jij het nodig hebt. Bestellen vaste klanten nog steeds via de telefoon? En komen er alleen maar nieuwe klanten binnen via de winkel? Of heb je ieder jaar moeite met de verdeling van werkkleding, geen structuur in je sleutel beheer of moeite met de jaarlijkse keuring van je gereedschap en machines? Gebruik het MSG headless B2B e-commerce platform en maak je organisatie efficiënt, stel je gebruikers tevreden en bespaar op je kosten.

Het MSG headless B2B e-commerce platform is een online communicatie platform voor de volledige breedte van je bedrijfsvoering. Het platform stroomlijnt processen tussen partijen met doelgerichte digitale (online) oplossingen. Voor de verkoop van producten fungeert het platform als de basis van je webshop maar voor de distributie van kleding fungeert het platform ook als basis van het kleding management systeem. Onze digitale oplossingen werken samen op één platform.

Één platform om je offline handelingen, online beschikbaar te maken. In sommige gevallen zelfs met een scanner of een app. Het platform is als het ware jouw ‘vertaal machine’ van inkomende orders en verbruik. Zodat jij dit niet meer handmatig hoeft te doen, maar dat het automatisch in je ERP, het MSG CMS of je online database komt te staan.

Ben je op zoek naar meer omzet? De connectie met je klanten, collega’s en leveranciers? En een efficiëntere bedrijfsvoeringNeem eens contact op

Werkt op basis van..

Data komt altijd ergens vandaan, wij voeden het MSG headless e-commerce systeem voornamelijk met data uit MSG CMS of MSG ERPEchter zijn we ook in staat om een ERP systeem of databron naar keuze te integreren.

Met welk systeem werk jij?

Op het headless b2b e-commerce platform draaien de volgende oplossingen

MSG APP

MSG PORTAL

Het ideale platform om samen digitaal zaken te doen

Ervaringen uit de markt, in combinatie met, de juiste insteek vanuit de software

'No-nonsense mentaliteit en schouders eronder'.

Hubert Raadsma – Directeur Raadsma IJzerhandel

‘Wij als noorderlingen hebben een no-nonsense, schouders eronder en aanpakken mentaliteit. Deze zaken vinden wij ook al jaren terug binnen het bedrijf MSG en haar medewerkers’. 

Met deze instelling is het platform van Raadsma succesvol gerealiseerd.

Eén REST engine voor al jouw digitale verkoopkanalen

Marijn Krijnen – Software Architect 

“Waarom zou je 10 keer hetzelfde doen, als je het door één goede architectuur kan verwerken. Door gebruik te maken van het headless commerce systeem van MSG, ben jij in staat om verschillende verkoopkanalen op te zetten, waarvan we kunnen garanderen dat we de orders kunnen verwerken in je backoffice.’ Zolang het apparaat verbonden is met het internet, dan kan de bestelling plaats vinden.

Wij leveren headless b2b e-commerce platformen aan

Brainstormen over de mogelijkheden met het headless b2b e-commerce platform van MSG?
Neem eens contact op.