29 mei 2019

Plan een Demo

Maak kennis met de MSG software Suite

Plan een Demo

Kennis maken met bedrijfssoftware op een interactieve manier. Dat is het doel van het MSG Experience Centre. Op de eerste verdieping van ons pand kunnen we je de mogelijkheden van een digitale bedrijfsvoering laten ervaren. 

‘Van het aanmaken van voorraadmutaties tot het inboeken van facturen en van het bestellen van artikelen via een webshop of app tot het eigenhandig in en uit scannen van artikelen uit een magazijn’. 

Na een kop koffie of thee gaan we samen het Experience Centre in om de mogelijkheden van onze MSG software Suite te bekijken, te bespreken en te ervaren. Op deze manier zorgen we voor transparantie en duidelijkheid. Doordat je oplossingen ervaart, kun je er ook direct gericht vragen over stellen.

Een volledig digitale ervaring

Ben je breed oriënterend op zoek naar de juiste digitale oplossing voor je bedrijfsvoering? Dan ben je aan het goede adres, in het MSG Experience Centre bespreken we alle digitale mogelijkheden vanaf de integraties met leveranciers tot aan de aftersales berichten aan klanten. Aan de hand van onze roadmap, ‘wat is jouw route naar een digitale bedrijfsvoering’, doorlopen we de oplossingen vanuit bedrijf, digitaal & softwarematig perspectief. 

Of een ervaring op maat

Weet je al welke oplossing je zoekt? Dan passen we de inrichting van het Experience Centre daar op aan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar meer controle & grip over je bedrijfsvoering? Dan nemen we de tijd om je door MSG ERP en MSG WMS heen te leiden. Ben je meer op zoek naar de connectie met klanten en potentiele klanten? Dan focussen we op de mogelijkheden van het MSG headless commerce platform met onder andere de MSG APP.

Met als doel

Om je stap voor stap kennis te laten maken met de mogelijkheden bij de inrichting van een gedigitaliseerde bedrijfsvoering. 
Want weet jij het al? Welke digitale bedrijfsvoering het best bij je bedrijf past?

Plan hier je demo & ontdek het