‘Bouwtekening’ MSG software Suite

Alle software oplossingen van MSG in één overzicht

Software architectuur die de flexibiliteit van je bedrijf in het oog houdt

Met als laatste toevoeging, een eigen front-end voor ons online platform, completeren wij onze software suite.

Aan de basis staat MSG ERP, die inmiddels bijgestaan wordt door MSG CMS, zodat men ook op het online vlak aan het roer kan blijven staan. Met MSG ERP faciliteren we grip en controle over je (interne/offline) bedrijfsvoering. Met MSG CMS hebben we daar inmiddels de ideale partner in gevonden voor het online vlak van je bedrijfsvoering. De plekken waar het ERP niet komt, daar neemt het CMS het over. 

Vervolgens zal alles wat je invoert, in laat lezen, exporteert of importeert ook daadwerkelijk op de online plaatsen terecht komen. Hier komt het headless commerce platform (REST – ENGINE) in beeld. En hoewel sommige nog op SOAP services draaien, vertaalt deze (de REST – ENGINE) alle ingevoerde data naar de juiste platformen. Werk je met ons app platform, portal platform of beide? Dan zie je alle data die je in het ERP, het CMS en de aangesloten PIM hebt ingevoerd, op de digitale platformen terug komen.

MSG software Suite

Welke modules ga je gebruiken?

Een belangrijke vraag is, welke modules je hebt aanstaan op welke platformen. Werk je bijvoorbeeld met een vertegenwoordigers app en een B2B portal? Of bied je alle services aan op beide kanalen? Sommige modules werken op het ene platform nou eenmaal beter dan op het andere. In eerste instantie is de B2C module veel meer geschikt voor het online platform. Raakt je bedrijf bekend, dan kun je overwegen om hem ook in de app-vorm toe te passen. Bij B2B modules is het vaak andersom. Daar wil men namelijk graag voorzien worden van een stabiel en snel verkoopkanaal met voldoende service, dan kom je eerder uit bij het app platform.

Mogelijkheden met de hele software Suite

De hele software suite van MSG beschikt over een groot scala aan mogelijkheden. Daarom komen we graag bij je langs om wensen en mogelijkheden te bespreken. We kunnen dan tot een juiste invulling van het IT landschap komen, dat aansluit bij je business & toekomstbestendig is. 

Op zoek naar een digitale bedrijfsvoering voor de toekomst? Maak een afspraak.