Waarom een ‘standaard’ software oplossing aanschaffen? Je huis richt je toch ook naar wens in.

Thuis, de uitvalbasis waar je graag komt

Waar vandaan je vele uitstapjes kunt maken..

Thuis, ingericht naar eigen wens, en voorzien van ‘alle’ gemakken. Waarbij uiteraard de levensstandaard en eis van de een wat hoger kan zijn dan die van de ander. Maar alle verschillen daar gelaten, waar liggen jouw prioriteiten, van welke gemakken wil jij voorzien worden en wat heb je er voor over?

Een bedrijf heeft ook een thuisbasis..

Want bekijk je het ook zo wanneer je een software systeem gaat aanschaffen voor je bedrijf? Dan begeleiden we je daar graag bij, we bekijken samen de verschillende mogelijkheden, tot we de juiste oplossing gevonden hebben. Omdat simpelweg iedere situatie om een andere oplossing vraagt. 

80% regel.. noodzakelijk kwaad of goed?

En ga je dan op zoek naar het realiseren van die oplossing die je voor ogen hebt? Of google je naar een oplossing die morgen af te nemen is en voor 80% voorziet in jouw specifieke behoefte? Voor 80% kan MSG die bouwblokken ook voor je inrichten, maar na die 80% gaan wij liever nog verder zodat de oplossing echt bij je bedrijf past.

Ben jij bijvoorbeeld een groothandel met een B2C verkoopkanaal dat verkoopt onder een andere naam?

Dan heb je mogelijk te maken met unieke uitleveringsprocessen, vanuit het magazijn. We kunnen ons voorstellen dat je bijvoorbeeld extra instructies toe wil kunnen voegen voor het inpakken orders. Zodat de pakketten die het magazijn verlaten op de juiste manier gezegeld en ingepakt worden. Dat is wat wij doen. Want moet er voor de B2C markt misschien een ander labeltje op de verpakking? Dat kan. Met een pen schreef je de instructies er waarschijnlijk zo op, maar kun je dat ook digitaal?

‘Digitale oplossingen moeten je niet beperken in je bewegingsruimte om nieuwe stappen te zetten, ze moeten deze juist mogelijk maken.’ Van tijd tot tijd hang jij thuis toch ook een nieuwe schilderijtje op, of geef je de muur van de woonkamer een andere kleur.

De MSG software Suite maakt het mogelijk

Meer weten? Neem eens contact op