Legacy systemen? Die kennen wij niet.

De unieke kracht van de software van MSG

De doorontwikkeling

Iedere 2 jaar krijgt onze volledige software Suite een update naar de nieuwste versie van de tools. Mogelijk dat je dat als langdurige klant van ons heel normaal vindt, maar zo ‘standaard’ is dat in de markt niet altijd. Bij de welbekende SaaS based oplossing van vandaag de dag dan weer wel, maar daar valt vaak weinig meer aan aan te passen. Wat er in zit, zit er in. Wat niet, dat gaat niet. Dat is precies waar MSG het verschil maakt.

‘Wij realiseren maatwerk in de source code, die we bij iedere update ‘gewoon’ mee upgraden naar de nieuwste versie.’

'Standaard' in de markt

Bij andere, met name ERP partijen in de markt, zie je vaak ongemak ontstaan wanneer het aankomt op het overzetten van maatwerk van de ene naar de andere versie. Daarbij is het iedere keer weer een investering om mee te gaan naar de ‘nieuwste’ versie. Want ‘het maatwerk’ moet dan opnieuw worden aangeschaft. Dat is gek: Een aanbouw aan je huis hoef je toch ook niet opnieuw aan te schaffen? Alleen als je verhuist naar een ander huis en daar ook een aanbouw laat doen. 

Met andere woorden, als je kiest voor een andere software tool, ja dan mag de portemonnee open, dan kun je weer opnieuw begin, of de andere software tool moet geavanceerder zijn. Maar is die ook net zo specifiek als de software die je al 20-25 jaar, bedrijfsspecifiek hebt laten ontwikkelen? 

Al met al zien wij de vooruitgang van de tools juist als een kans om samen door te investeren en sterker te worden. Daarom focussen wij ons, samen met onze klanten, op het echte werk. De omzetting om vervolgens weer ‘vrolijk’ verder te kunnen ontwikkelen. Op die manier investeren we samen in vooruitgang van de software, in de relatie met de klanten en maken we de software Suite stap voor stap sterker samen met de klant!

Meer commerciële waarde nieuwe versies

Uiteraard heeft een nieuwe versie meer commerciële waarde dan de oude versie. Op de manier proberen wij zelf als bedrijf de concurrentie in de markt voor te blijven.

Ons model is er al jaren op gefocust om te kunnen blijven innoveren, zonder financiële strop van maatwerk. Wij hebben er ‘niks’ aan als niemand naar die nieuwe versie wil overstappen omdat daar of te veel werk of te veel kosten bij komen kijken. Investeringen in het overzetten van maatwerk, van versie op versie, steken wij liever in gezamenlijke nieuwe ontwikkelingen. Daarom hebben we ook een bedrijf brede software Suite, met een relatief kleine club. 

‘Wij blijven liever gezamenlijk stappen maken, samen investeren, zodat we samen door kunnen ontwikkelen en voorsprong opbouwen.’

MSG software Suite

Op zoek naar innovatieve bedrijfssoftware? Neem eens contact op