MSG software ‘15 jaar’ in `t veer!

Hieper de piep, MSG software 15 jaar op het Dombosch!

Het ‘kristallen’ bestaan van MSG software op het Dombosch in Raamsdonksveer. Helemaal achter aan op het bedrijventerrein zijn we te vinden, in dat ‘markante’ gebouw, voor Hycos en net voorbij Sikkens.  We zitten er inmiddels al 15 jaar.

Een mooi moment om even bij stil te staan, helaas met de nadruk op ‘even’. Omdat in deze corona periode, er maar weinig gevierd mag worden.

We zullen op een geschikt moment, nog eens stil staan bij deze mooie mijlpaal, onder het genot van een hapje en een drankje.

Al met al een mooie 'rustige' locatie langs de A27..

 

Wist je dat MSG al veel langer dan 15 jaar bestaat? Al meer dan 30 jaar zelfs! Wil je hier meer weten over weten? Klik dan hier.

Nieuwe airco's, zonnepanelen & een maatschappelijke 'footprint'.

In die 15 jaar in Raamsdonksveer is er veel veranderd aan het pand. Door de jaren heen zijn er nieuwe airco’s geïnstalleerd, zijn er dubbelwandige ramen geplaatst, is het hele pand met platen en isolatiemateriaal voorzien van een nieuwe uitstraling en zijn er 168 zonnepanelen op het dak geplaatst.

Op die manier hebben we ons pand verduurzaamt zodat we comfortabel kunnen werken en we tegelijkertijd aan onze maatschappelijk footprint denken.

Met 'binnenkort' een aansluiting naar de A27 recht voor de deur.

Maar aan deze rustige locatie gaat de komende periode iets veranderen. Er komt (lees ‘we krijgen’) namelijk een aansluiting met de A27 recht voor de deur.

Hier kunnen we je van alles over vertellen. Maar meer daarover kun je hier teruglezen of bekijk even het filmpje.

Op naar de volgende 15 jaar.

Mocht je een berichtje willen achterlaten ter ere van ons 15 jarig bestaan op het Dombosch, dan kan dat.