Van Rhijn Bouw & Barcode scan software voor tablets

Project matig werken in de bouw zonder administratieve rompslomp

MSG SCAN - PROJECT, voor individuen, bussen & magazijnen

Eenvoudig & Effectief

'Home' screen

MSG SCAN - BUS - KLUS - MAGAZIJN

Verbruiks registratie scherm

MSG SCAN - Artikelen boeken

Werking MSG SCAN - PROJECT

Leg je magazijnen vast, je bussen vast en je klussen vast. Dat is de fundatie van je scan oplossing. Creëer daarnaast een database met artikelen en je kunt starten. Via de instellingen, die enkel door de beheerders zijn in te stellen kun je de scan oplossing naar wens vorm geven. Werk je met vaste magazijnen, bussen en klussen of veranderd dat continu? Wil je zelf per scherm controleren wat je scant of wil je direct door en vertrouw je op de barcodes? Allemaal keuzes die je door gebruik van het instellingen menu vorm kunt geven.

Barcodes

QR codes

Unieke Barcode - QR code scan functionaliteit voor gebruik via Smartphone & Tablet

Voor de MSG SCAN – PROJECT, barcode scan software hebben wij een unieke functionaliteit. Ik wil je even vragen om je QR code scanner of steeds vaker vandaag de dag, gewoon je camera erbij van je telefoon erbij te pakken. Op het moment dat je camera een code ziet, scant hij deze code. Maar wat nou als er kort op elkaar veel barcodes te zien zijn, dan wil je dat de barcode scanner wel de juiste scant.

Daarvoor hebben we een optie ingebouwd die je deze controle terug geeft. Zodat jij kunt bepalen wanneer je een QR of Barcode wil scannen. Hoe het werkt? Hetzelfde als het maken van een foto met je telefoon, het gemakkelijke ervan is dat er zelfs een streepje in het midden van het scherm verschijnt zodat je goed kunt zien, wat en vooral welke barcode je scant. 

Geïnteresseerd? Bekijk MSG SCAN

Of neem direct contact op