MSG software verlengt sponsorcontract met Bo Bendsneyder

Ook in het seizoen 2021 staat MSG achter Bo Bendsneyder

Na een bewogen jaar in de Moto2 (met een goed einde), vervolgt Bo volgend jaar zijn carrière in de WK supersport. Een niveautje lager, maar zeker niet minder spannend! De WK supersport is onderdeel van het officiële internationale ‘World SuperBike’ gezelschap. 

Bo Bensneyder motogp klasse
*Bron NOS

WK supersport in grote lijnen het zelfde als de Moto2

Er worden internationale circuits aangedaan, er zijn trainingen, kwalificaties en wedstrijden, enkel de motoren waarop gereden worden zijn anders. De motoren die gebruikt worden in de WK supersport, zijn als het ware gemodificeerde straatmotoren terwijl dat bij de Moto2 motoren zijn die je nooit op de openbare weg tegen kan komen. 

Bo, veel succes in 2021!

Met de intreden van Covid-19 is 2020 voor iedereen een bewogen jaar geweest. Veel, zo niet alles, gaat vandaag de dag net even iets anders dan pakweg 10 maanden geleden. Alles op afstand, geen toeschouwers op de circuits, niet even ergens zomaar een lekker hapje gaan eten. Het was allemaal even anders.. en het wordt tijd omdat eens af te gaan sluiten. Een frisse start, zo ook voor jouw motorsport carrière. Bo, veel succes in 2021!

Meer weten over het ontstaan van dit partnerschap?

Partnerschap Bo Bendsneyder