Familiedag 2019

De MSG familiedag begon toeterend!

De MSG familiedag, onder het genot van luid toeterende vrachtwagens… 15 juni stond namelijk ook in het teken van, Stichting Veerse Truckrun. Van deze stoet hebben wij dan ook in volle glorie genoten!

Enfin, de familiedag

De poorten, van het voor één dag omgetoverde MSG speelpaleis, waren vanaf 14:00 geopend. Onder het motto van de familiedag, voor ieder wat wils. Was ook dit jaar weer aan alles gedacht. (Alleen Sigurd neemt volgend jaar zijn eigen komkommers en tomaten mee).

Van een springtoestel tot twister en van voetbal kijken tot genieten van een glaasje wijn in de zon, kon ieder zijn gang gaan.

Na de wedstrijd van het Nederlands dames elftal, 3-1 winst, stond de middag in het teken van verschillende spellen. Er werden onder meer potjes Jenga, twister en blokken gespeeld. Kijk uit blok in aantocht!

Na de spellen, toeters en een hele middag op het springkussen was het de hoogste tijd voor de BBQ. Het vlees, de groentes en de borden stonden klaar. En zo ook de chef-koks! Zoals je kunt zien, hadden we de situatie volledig onder controle.

Helaas komt aan alles een eind, zo ook aan de familie dag 2019. We hopen dat iedereen een fijne dag gehad heeft en kijken alweer uit naar de familiedag van 2020.

Met dank aan Wim en Hugo voor de foto’s. En speciale dank aan Tineke (en ook zeker Richard) voor de organisatie, het was geslaagd! We zien iedereen graag volgend jaar weer op de MSG familie dag. Tot volgend jaar :).

dag afronding 2

Meer 'Over ons'