Een dagje en een nachtje Keulen!

MSG Nederland 25 jaar

MSG 25 jaar jubileum

Voorbereidingen getroffen, slaapkamers geregeld, goodie bags uitgedeeld en de bus chauffer stond netjes om 15:45 voor de deur (ETA 16:00), top! Iedereen aanwezig, mooi dan kunnen we gaan.. nog even wat last minute stress.. want waar is Sigurd? Gelukkig, zelf naar Keulen gereden.

Gearriveerd

2 en een half uur later was het zover, otel Santo kwam inzicht, waar de H gebleven is vragen wij ons ook nog steeds af (haha heel flauw).. Maar eerlijk is eerlijk Hotel Santo, een prettig hotel om in te verblijven.

Hotel Santo, MSG 25

Eet smakelijk

Na een werkdag en een ‘flinke’ busreis met wat last minute stress, kregen we honger. In sommige situaties zeggen foto’s meer dan woorden.

Eet smakelijk

Na het eten en wat drankjes, zijn we weer naar het hotel gelopen en in de lobby van het hotel werden er nog een paar afzakkertjes gedronken.. bedtijd!

Opstart fase

Rise en Shine! Na een stevig ontbijt, met een bakje koffie en verse jus d ’Orange, kon de stadswandeling door Keulen beginnen. Onder begeleiding van de Duitse, maar goed Engels sprekende Natascha. & zo te zien had ze het zelf ook goed naar haar zin. 

Start van de tour, onder het oog van de Dom

Dom Keulen MSG 25

Bezienswaardigheden

De dom was eerste bezienswaardigheid. De dom van Keulen zit vol bezienswaardigheden zowel van binnen als van buiten. Dat de belangstelling naar de Dom groot is merkte we vrijwel direct, want er waren veel bezoekers ( no shit sherlock). Waardoor de headsets zeker een uitkomst waren en er toch goed geluisterd kon worden naar de verhalen van Natascha.

Tour in de Dom, MSG 25
Bekende beelden, MSG 25 jaar

Na de tour door de Dom, ging de tour verder door de stad Keulen. Hier kwamen we bouwwerken, oude ruïnes, tegen uit de tijd dat de Romeinen de stad nog Cologne noemden! En her en der ook beelden van bekende Keulenaren..

Lunch

Na de tocht door de dom, langs de beelden en oude gesteentes was het tijd voor de lunch. Hiervoor kwamen we aan bij ‘Sünner Im Walfisch’. De benaming van dit historisch brauhaus, roept wellicht de nodige vragen op, waar wij ons niet te lang om bekommerd hebben. Het eten en drinken smaakte goed en werd toebedeeld in ‘Duitse’ proporties. Voldoende voor iedereen! 

Afsluiting

Keulen verkent, het eten geproefd en de biertjes gedronken. 
Samengevat, het is zeker de moeite waard om deze stad eens te bezoeken.
Wij kijken terug op een geslaagd weekend!

Dankwoord 25 jarig bestaan

Namens MSG, willen wij iedereen waarmee wij de afgelopen 25 jaar samengewerkt hebben hartelijk bedanken voor het vertrouwen!
Laten we proosten op de volgende 25 jaar.

MSG software
MSG 25 bedankt voor het vertrouwen