Blue Rebel, draait op headless commerce platform van MSG

Headless commerce platform, het nieuwe nu

Blue Rebel is, op basis van het MSG platform, gestart met scannen, een website & het CMS

Het MSG (headless commerce) platform is voor onze nieuwe klant Blue Rebel interior ingericht en geïntegreerd met Exact – Met ingang van mei dit jaar maakt Blue Rebel gebruik van onze nieuwste digitale oplossingen, geïntegreerd met de back bone, Exact Online. Want zonder integratie geen automatisering van de handelsketen.

Daarbij is het van belang dat de hele digitale oplossing er professioneel uit ziet; vandaar dat een headless commerce platform de ideale oplossing voor je bedrijf is. Aan de ene kant integreren we de gewenste functies en aan de andere kant kun je samenwerken met de designers die jij wil!

Op deze manier creëer je meer samenwerking binnen je bedrijf & met je klanten. Een digitaal platform moet vandaag de dag voor de consumenten (gebruikers) vertrouwd aanvoelen. 

Website Blue Rebel interior

Blue Rebel is op het online vlak een stuk zichtbaarder geworden door de nieuwe ontwikkelde website. Deze website lijkt op het eerste oog een reguliere website, maar wat er aan de achterkant aan elkaar geknopt is, is de kracht van het platform. Met deze website kunnen ze in de toekomst namelijk alle kanten op. 

Een bijkomende kracht? Vanuit het MSG CMS kan Blue Rebel de volledige website beheren en blijven de integratie & de stamgegevens die je overal binnen je bedrijfsvoering nodig hebt intact.

Samengevat

Samengevat: de website is gekoppeld met Exact, communiceert op basis van de nieuwste standaarden (REST services), is beheersbaar via het MSG CMS en is voorzien van de nieuwste Front-end technieken, namelijk op basis van Adobe Indesign, HTML/ CSS & Angular. 

Op ditzelfde MSG platform draaien ook de commerciële winkelapp & de tel app die Blue Rebel in het magazijn gebruikt.

*Onder het motto van: Beheer één goede data bron en creëer meerdere digitale oplossingen om je bedrijfsvoering hands-on te managen.

MSG SCAN

Artikel scannen

MSG platform scannen

Controleren

MSG platform controleren

Locatie kiezen

MSG platform locatie vastleggen

Volgende..

MSG platform en volgenden

Interfaces

Interface commerciële winkelapp

Blue rebel scanning klein

Interface tel app

MSG scan interface tel app

Alle gegevens vanaf de scanners, het CMS en de shop worden direct Exact online 'ingeschoten'

Exact

Blue Rebel bedankt voor de samenwerking & veel succes met het platform!

Geïnteresseerd?

MSG CMS

MSG PLATFORM

MSG SCAN

MSG PORTAL

Of neem contact op