Voordelen update software tools MSG

Flexibiliteit & 'altijd' de beschikking tot de nieuwste functies

Voordelen van Windev & Webdev 26

Iedere 2 jaar doen wij een update van onze software, inderdaad wij gebruiken software tools voor het maken van jullie software oplossingen. De tools Windev & Webdev gaan op dit moment over van versie 24 naar versie 26. Dit brengt veel voordelen met zich mee. De nieuwste opties, functies en tools zijn hierdoor namelijk telkens tot de beschikking. Wanneer de updates klaar zijn, dan komen we langs installeren de nieuwe versie en kun je er weer tegenaan!

Nooit twee keer betalen voor maatsoftware

Heb je je echter weleens beseft, dat je bij MSG nooit twee keer voor maatsoftware hoeft te betalen? Wanneer we een update naar een nieuwe versie installeren, nemen we namelijk al je bedrijfsspecifieke onderdelen mee. Al jouw maatsoftware, ontwikkelen wij namelijk in de source code, wat betekent dat je niet tegen problemen aanloopt wanneer je over gaat naar een nieuwe versie. Op die manier, kunnen we dus altijd flexibele oplossingen bedenken waarvan je nog jaren plezier hebt.

SaaS based oplossingen & weinig flexibiliteit

Probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen met de SaaS based oplossingen van vandaag de dag. Dan kies je A, en moet je ook kiezen voor B, C en D! Wil je met software van MSG van A naar D? Geen probleem.

Benieuwd naar de oplossingen die we ermee realiseren? Of opzoek naar een stukje Windev & Webdev expertise?

Software oplossingen

Expertise centrum Windev & Webdev