Vakware software en MSG Scanners

Vakware software en MSG Scanners
Vakware software en MSG Scanners. e-Mobile Project is de nieuwste MSG Scan oplossing. In tegenstelling tot alle voorgaande e-Mobile software producten, richt deze scanoplossing zich met name op de aannemerij.

Met de modulair opgezette scan oplossing, wordt de interne project administratie van aannemers geoptimaliseerd. In combinatie met de Datalogic Lynx handheld worden de benodigde gegevens van de diverse projecten gescand en per direct gecommuniceerd met de backoffice. Naast een standaard koppeling met MSG ERP, is er ook een koppeling met Vakware. Vakware is het software systeem van Admicom. Admicom is een softwareleverancier van ERP systemen voor de aannemerij. Admicom en MSG werken inmiddels nauw samen voor de ontwikkeling en implementatie van de MSG scan oplossing. Ben je opzoek naar een scanoplossing maar heb je een ander ERP systeem dan vakware of MSG erp. Geen probleem. De opzet van e-Mobile Project is onafhankelijk en is daarom ook te integreren met andere bedrijfssystemen.

Wat betreft vakware, is er momenteel een pilot met implementaties bij Van Rhijn Bouw (Katwijk) en Remco Kuijper Onderhoud (Wateringen). Door deze pilot testen we of de software het projectverbruik uit het magazijn of de onderhoudswagens goed registreert en beheerd. Met behulp van een draadloze scanner registreren Van Rhijn Bouw en Remco Kuiper het verbruik per project. Uiteindelijk is dit alles ter ondersteuning van een efficiëntere en betere bedrijfsvoering. Geen over volle servicebusjes meer (minder benzine kosten), vermindering van het verlies van goederen en minder kosten voor voorraadbeheer. De scan oplossing zorgt namelijk direct voor gegevens verwerking per project en verwerkt dit ook gelijk in de projectadministratie van Vakware.

Al je goederen staan dus goed geregistreerd, je werkt efficiënter en dat tegen minder kosten. Dat doen de MSG scan oplossingen voor je, integreerbaar met jouw software systeem.

Scroll Up