App voor Telefoon en Tablet – De MSG App

Dé klantbindende APP voor de (groot)handel in Nederland.

Ons verhaal begint in november 2011. In deze maand werd er bij MSG besloten om een start te maken met de ontwikkeling van professionele mobiele applicaties. In de volksmond ook wel een app genoemd. We zijn nu bijna 5 jaar verder en kunnen met trots onze volledig geïntrigeerde MSG App’s aan u voorstellen. De MSG app’s komen onder de naam Order App en Sales App op de markt.

Gezien de stand van zaken in de huidige markt, is dit erg innoverend. In het kantoor van MSG Nederland hebben we het laatste lustrum niet stil gezeten. Een bedrijfsapp, speciaal gerealiseerd voor uw huidige en toekomstige klanten! Naast de brede inzetbaarheid voor handelsbedrijven binnen verschillende branches. Is de app,  gezien de lange ervaring van MSG in de wereld van de technische groothandel, uitermate goed toepasbaar in de ijzerwaren en gereedschappen branche!

De MSG app is volledig gesynchroniseerd met de ERP database en bevat gepersonaliseerde bestellijsten. Daarnaast worden bij B2B ook de klantspecifieke prijzen getoond.  Al het beheer van de gegevens in de app gebeurt zoals het hoort op één plaats, in de backoffice.

De MSG App is dé oplossing voor verdere optimalisatie van uw handelsketen. Niet alleen voor uw eigen onderneming maar juist voor uw klanten, die in deze tijd meer en meer gebruik willen maken van de mogelijkheden die hun mobiele telefoon en tablet kan bieden. Zeker de nieuwe (millennium) generatie wil niet anders! Bent u geïnteresseerd in een betere klantbinding en omzetstijging, mis dan deze belangrijke ontwikkeling niet en informeer tijdig naar de mogelijkheden!

MSG software – Empower your Commerce

Manage people
Supply goods
Generate customers

Scroll Up