Servers uit Amsterdam op bezoek

Schoonmaken, schoonhouden, back-uppen & updaten van de servers

Wist je dat? Wij servers uit Amsterdam naar Raamsdonksveer halen

Het schoonmaken, schoonhouden, back-uppen & updaten van de servers  

Ieder jaar, iedere maand, iedere week en sommige handelingen voeren we zelfs iedere dag opnieuw uit. Het back-uppen, is een van die dingen die op dagelijkse basis gebeurd. Om zeker te zijn, van onzekere gebeurtenissen, kun je beter een back up extra hebben. 

Back-Up

Het hebben van een back-up is van groot belang, je kunt je af vragen of het het grootste belang van server beheer is. Maar volgens ons is dat geen relevante vraag. Het is gewoon een onderdeel dat er moet zijn. Want mocht er een keer echt iets fout gaan, dan kunnen we de back up altijd voor je terug zetten. Wat echter net zo belangrijk is, al dan niet belangrijker, dat zijn de performance van de servers, want die zijn cruciaal voor de prestaties van je e-commerce

Performance

Voor een goede performance is het noodzakelijk om de servers die daarvoor bestemd zijn, schoon, beveiligd & up to date te houden. Schoon houden, betekent niks anders dan het niet vervuild laten raken door onnodig data op servers te laten staan. Mocht dat van tijd tot tijd wel eens gebeuren, dan is het zaak om dit schoon te maken, zodat de prestaties van de server er niet onder gaan lijden.

Beveiliging & Privacy

Beveiligde omgevingen beveiligd houden realiseer je door de beveiligingsinstellingen (o.a. firewall instellingen) van de server continu te monitoren & up to date te houden. Signaleren we verdachten activiteiten dan reageren we daar vroegtijdig op. Zodat privacy gevoelige gegevens, privacy gevoelige gegevens blijven.

Continuteit & 24/7

Last but not least; Het up to date houden van de gehele server ruimtes, dat wil zeggen van de daadwerkelijke hardware, wat de fysieke servers zijn, tot de software die er voor nodig is om de gehele server up en running te houden. 

Bij het installeren van nieuwe servers, wat van tijd tot tijd moet gebeuren, halen we de nieuwe fysieke servers in huis om het een en ander met eigen ogen te controleren & te installeren alvorens we ze plaatsen bij de data centers van KPN & XS4ALL.