Scan en Herken, voor forse geld en tijd besparing.

Automatiseer je invoerwerk met Scan & Herken

Voer jij je inkoopkosten facturen nog handmatig in? Met onze Scan & Herken module automatiseer je het inlezen van je inkoop kosten facturen. Iedere maand weer facturen invoeren van dezelfde leverancier, dat moet makkelijker kunnen dachten wij! In samenwerking met Zuiver kwam de Scan & Herken module afgelopen Juni tot stand.

Nieuwe module

Scan & Herken, is een nieuwe module aan de MSG ERP. Met de module automatiseer je het inlezen van inkoopkosten facturen. Met de module kun je facturen, samenvoegen en splitsen totdat deze naar wens zijn. Vervolgens gaat de module aan de slag, hij gaat op zoek naar gegevens van de leverancier, wat is de bedrijfsnaam, wat is zijn KvK nummer, wat is zijn btw-nummer. Om op die manier een profiel op te bouwen waardoor de programmatuur kan herkennen van welk bedrijf de factuur is. Het algoritme zorgt ervoor dat de facturen herkend gaan worden. Uiteraard kan hij dat niet vanuit het niets. Van iedere leverancier moet er altijd één document voor de eerste keer opgevoerd worden, zodat de daaropvolgende facturen herkend gaan worden.

Flowchart

Hieronder geven we schematisch weer hoe het hele proces er uit ziet. Van het scannen en herkennen, tot het automatiseren van boekingsvoorstellen, het versturen van een mail naar de juiste personen / persoonsgroepen om uiteindelijk de factuur goed te keuren en te betalen.

Onze Scan en Herken module heeft dus geen basis van waaruit hij facturen al kan herkennen. Nee, we geven je de vrijheid om zelf facturen in te voeren en het algoritme er op aan te laten sluiten zodat jij jouw gewenste inkoopkosten facturen ten alle tijden kunt inlezen! Op die manier sluit de module altijd aan op je wensen, je moet alleen in het begin eenmalig je factuur bestand één keer door.

Voordelen op een rijtje

  1. Integraal onderdeel van MSG ERP
  2. Minder fouten
  3. Snellere verwerking
  4. Documenten zijn digitaal beschikbaar
  5. Digitale fiattering door persoonsgroepen
  6. Zelflerend matching van crediteuren
  7. Kostenbesparend
  8. Kwaliteitsverbetering

Opzoek naar een dergelijk oplossing? Kijk eens bij MSG ERP, neem contact op voor uitgebreide documentatie of maak direct een afspraak.

Scroll Up