Samen 75 jaar MSG

Guus, Peter, Rick samen 75 jaar verbonden aan MSG. Dat mag je, nee dat noem je een prestatie van formaat!

In de afgelopen 25 jaar is er een hoop gebeurd en een hoop veranderd, het enige wat er ‘eigenlijk’ niet aan veranderde waren een handvol medewerkers die volhardend door bleven gaan, en met succes.

De bedrijfsnaam veranderde, samenvoegingen van bedrijven vonden plaats, verschillende eigenaren zijn de revue gepasseerd en de locatie van het kantoor wisselde van tijd tot tijd. Tot het jaar 2006, MSG kwam toen terecht in Raamsdonksveer en week sindsdien niet meer uit, net zoals Guus, Peter & Rick dat al jaren niet deden!

Alom respect voor de volhardendheid en jaren aan inzet die zij er elk jaar weer opnieuw instaken en dat nog steeds blijven doen. Ongeacht wat er gebeurde! Een moment om op te proosten, vonden wij.

Na het proosten, passeerde anekdotes de revue, werden er uren lijstjes van alle werkzame jaren te voorschijn getoverd en werd er teruggekeken op de mooie momenten door alle jaren heen.

Vervolgens was het tijd voor het officieel gedeelte, de felicitaties, de bijbehorende cadeau’s en uiteraard het foto moment. Gelukkig, kunnen er vandaag de dag honderden foto’s genomen worden zonder dat je daar verder op hoeft te letten. En met een beetje hulp, hebben we een mooie foto voor in het plakboek!

Aansluitend starten het buffet en konden alle momenten nog eens rustig nabesproken worden onder het genot van een hapje en een drankje. Onze jubilarissen hebben uiteraard het buffet geopend.

Guus, Peter, Rick gefeliciteerd met jullie jubileum!

Scroll Up