PBM verkopen via een APP

Het kleding management systeem voor groothandels en bedrijven

Bestel persoonlijke beschermingsmiddelen via de app – In navolging op de bestelmodule PBM in MSG ONLINE, is deze variant nu ook beschikbaar via de APP! Op de achtergrond zijn we ook bezig om deze functionaliteit los te trekken van het geheel, de MSG ERP, en een standaard PBM APP in de markt te zetten. Deze kun je gaan gebruiken op basis van het MSG CMS. 

Een stand-alone kleding management systeem, te gebruiken via het web en een app. Daar over later meer.

PBM in de APP

Zoals gezegd is de PBM oplossing tot op heden een extra module aan de app of de portal. Dit kun je enigszins zien aan de afbeeldingen hieronder. De knop PBM uitloggen (rechtsonderin) betekent, niks meer dan terug keren naar de ‘reguliere’ app. Waar men vervolgens weer ‘gewone’ artikelen kan bestellen. 

Op de afbeelding zie je het artikeldetailscherm van een PBM artikel. Deze schermindeling is gebaseerd op de indeling van de ‘reguliere’ artikel detailschermen (die met prijzen). Een gebruiksvriendelijke functie die is toegevoegd aan het artikeldetailscherm, is de mogelijkheid om inzicht te krijgen in je punten aantal, zodat je niet zomaar boven je budget uitkomt en de bestelling verder op in het bestelproces niet meer hoeft aan te passen.

‘De PBM module staat in het algemeen beter bekend als een kleding management systeem.’

Meer over de PBM module - kleding management systeem - als onderdeel van MSG APP

MSG KMS

MSG APP

Of neem contact op