5 september 2018

MSG SCAN

Barcode scan software, voor iedere situatie

MSG SCAN

Te hoge faalkosten? Je voorraad niet op peil? Gebruik barcode scan software, wij leveren scanoplossingen voor alle situaties waarin je bedrijf met barcodes werkt. Doelgerichte scanoplossing voor een efficiëntie slag in je organisatie. Met scanoplossingen voor magazijnmedewerkers,vertegenwoordigers en klanten

Op deze manier wordt je verbruik ‘altijd en overal’ op een en dezelfde manier geregistreerd en verwerkt. Via webservices communiceren de scanners met MSG ERP, ons losstaand CMS, de Cloud of je huidige ERP systeem. Zodat we de geregistreerde data ergens vast kunnen leggen. Hierdoor krijg je inzicht in de cijfers en kun je goed sturen op het ideale voorraad level. Wat resulteert in besparing van je voorraad kosten, vermindering van de faalkosten en het creëren van overzicht. 

MSG SCAN, voor kostenbesparing, klantenbinding en procesoptimalisatie

On- en offline barcodes scannen

De barcode scan software werkt online en offline. Dit maakt de scanoplossing uitermate geschikt voor locaties met een slechte verbinding. Met andere woorden de scanner is altijd bruikbaar en zodra je weer in het bereik van internet of je ERP bent, wordt het geregistreerde verbruik automatisch door gestuurd. 

Iedere situatie vraagt dan ook om de meest geschikte oplossing, zowel op het vlak van hardware als software. Magazijnmedewerkers hebben andere eisen dan een vertegenwoordiger. Voor de vertegenwoordiger is het belangrijk om een mooi, gebruiksvriendelijk apparaat te hebben terwijl de magazijnmedewerker om een robuust apparaat met veel functionaliteiten vraagt. Om aan deze wensen te voldoen werken wij samen met Datalogic en Zebra.

Hiermee realiseren wij scanoplossingen voor tablets, handscanners, pocket scanners en rugged smartphones. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Voor iedere situatie een geschikte scan oplossing

Magazijn

Scanners in het magazijn zorgen voor vermindering van de faalkosten, optimalisatie van je voorraad en efficiëntie op de werkvloer. Het handmatig verwerken van orders en het verlies van niet geregistreerde goederen behoren tot het verleden. 

Klanten

Wanneer je kiest voor een scanoplossing voor je klanten, dan start de ‘echte’ klantenbinding. Door klanten te voorzien van een eigen scan oplossingen hebben ze: A) Een eenvoudig manier om artikelen bij je te bestellen en B) Overzicht van de eigen voorraad.

Vertegenwoordigers

Vertegenwoordigers die met een scanner op pad gaan krijgen meer tijd voor ‘echte’ aandacht bij de klant. Vertegenwoordigers hebben namelijk veel minder tijd nodig om het verbruik te registreren en zodoende meer tijd om met de klant in gesprek te gaan.

Onderweg

Altijd onderweg? Op weg naar weer een volgende klus? Of naar een magazijn dat bevoorraad moet worden? En wil je ook weten welke voorraad je iedere keer bij hebt? En wat je weer moet aanvullen? Met onze scan software ‘Onderweg’ leg je de voorraad van mobiele magazijnen vast en kun je de voorraad afboeken per project en magazijn.

Scannen in de Winkel

De winkel scanner. Het ideale hulpmiddel om samen met jou klant door de winkel te lopen, de klant te adviseren en de gewenste artikelen in te scannen. Vraagt een klant waar een artikel ligt, zoek de locatie snel even op in de scanner. Andere mogelijkheden zijn het afdrukken van nieuwe etiketten, wildtellen; het random controleren van het aantal artikelen in een schap en de 0-telling, een buitenkans om snel lege schappen te scannen, op die manier hoef je de aantallen in het schap niet meer aan te geven, maar scan je gewoon de lege schappen en weet je welke er aangevuld mogen worden.

Barcode scan software voor Admicom of AFAS gebruikers

Neem contact met mij op

*Meer weten over Admicom? Klik hier.
*Meer weten over AFAS? Klik hier.

Barcodes, QR codes & RFID

Barcodes, QR codes & RFIDs zijn allemaal ‘systemen’ om grote hoeveelheden data over te brengen via een kleine format. Het ‘kleine format’ is de barcode waar de informatie aan vast hangt. Wij zijn bekend met alle drie de systemen.

Scanoplossingen

Koppelingen en integraties - wij praten met

Systemen
Scanners
Besturingssystemen

Jouw koppeling ook hier?
Neem contact op

Functionaliteiten op een rijtje

Klanten met scanoplossingen

Raadsma
Layher
Zuiver

Neem contact op voor een demo, kennismaking of stel je vraag direct.

Scroll Up