5 september 2018

MSG SCAN

MSG SCAN

De scanoplossing voor in het magazijn en op locatie

Te hoge faalkosten? Je voorraad niet op peil? Gebruik een scanoplossing. Wij leveren scanoplossingen voor alle situaties waarin je bedrijf met barcodes werkt. Doelgerichte scanoplossing die waarde toevoegen. Met scanoplossingen voor magazijnmedewerkers,vertegenwoordigers en klanten

Op deze manier wordt je verbruik ‘altijd en overal’ op een en dezelfde manier geregistreerd en verwerkt. Via webservices communiceren de scanners met MSG ERP, de Cloud of je huidige ERP systeem. Hierdoor kun je goed sturen op het ideale voorraad level, wat resulteert in besparing van je voorraad kosten, vermindering van de faalkosten en het creëren van overzicht. 

MSG SCAN, voor kostenbesparing, klantenbinding en procesoptimalisatie.

On- en offline scannen

De scanoplossingen werken online en offline. Dit maakt de scanoplossing uitermate geschikt voor locaties met een slechte verbinding. Met andere woorden de scanner is altijd bruikbaar en zodra je weer in het bereik van internet of je ERP bent, wordt het geregistreerde verbruik automatisch door gestuurd. 

Daarnaast wordt er per situatie gevraagd om de meest geschikte hardware. De Magazijnmedewerkers hebben andere eisen dan een vertegenwoordiger. Voor de vertegenwoordiger is het belangrijker om een mooi, gebruiksvriendelijk apparaat te hebben terwijl de magazijnmedewerker om een robuust apparaat met veel functionaliteiten vraagt. Om aan deze wensen te voldoen werken wij samen met Datalogic en Zebra.

Hiermee realiseren wij scanoplossingen voor tablets, handscanners, pocket scanners en rugged smartphones. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Scanoplossing voor vakware gebruikers

Voor iedere situatie een geschikte scan oplossing

Magazijn

Scanners in het magazijn zorgen voor vermindering van de faalkosten, optimalisatie van je voorraad en efficiëntie op de werkvloer. Het handmatig verwerken van orders en het verlies van niet geregistreerde goederen behoren tot het verleden. 

Vertegenwoordigers

Scanners voor vertegenwoordigers zorgen voor veel meer ‘echte’ aandacht bij de klant. Vertegenwoordigers hebben namelijk veel minder tijd nodig om het verbruik te registreren en zodoende meer tijd om met de klant in gesprek te gaan.

Klanten

Wanneer je kiest voor een scanoplossing voor je klanten, dan start de ‘echte’ klantenbinding. Door klanten te voorzien van een eigen scan oplossingen hebben ze: A) Een eenvoudig manier om artikelen bij je te bestellen en B) Overzicht van de eigen voorraad.

Scanoplossingen

EMP.

EMC

Koppelingen en integraties - wij praten met

Systemen
Scanners
Besturingssystemen

Jouw koppeling ook hier?
Neem contact op

Functionaliteiten op een rijtje

Klanten met scanoplossingen

Raadsma
Layher
Zuiver

Neem contact op voor een demo, kennismaking of stel je vraag direct.

Scroll Up