5 september 2018

MSG KMS

Werkkleding beheer in een handomdraai geregeld

MSG KMSHoe distribueer jij werkkleding? Heb je de PBM verkopen onder controle? En hoe verwerk je de orders? Wij hebben een direct kanaal voor de afhandeling van alle bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor je. Het MSG kleding management systeem.

Kleding management, is vaak zo’n ‘taakje’ dat er nog even bij komt. Laat dat ‘even’ maar weg. In de praktijk zien we dat het een tijdrovende klus is, terwijl het simpel kan. Geen orders meer handmatig verwerken, geen gezeur meer over de juiste maat, maar alles in één overzicht.

Minder retour, minder telefoontjes en minder kosten.

Het kleding management systeem van MSG, is per persoon in te richten. Iedereen die werkkleding of persoonlijke bescherming middelen bij je bestelt krijgt een eigen login. Met deze login, wordt een persoonlijke profiel aangemaakt en slaan we al jouw gewenste kleding maten op. 

In de praktijk blijkt dat het vast leggen van de kleding maten het aantal retourzendingen en telefoontjes drastisch verminderd. Dus ben je opzoek naar een efficiënte, kost besparende en service gerichte oplossing voor je kleding beheer? Neem contact op.

MSG KMS PBM

Hoe het precies werkt? De functionaliteiten en voordelen op een rijtje.

MSG KMS, werkt op basis van de MSG portal. De oplossing kan los geleverd worden maar ook als onderdeel van het geheel. De oplossing kan aan vrijwel ieder ERP systeem gekoppeld worden. Wat als voordeel heeft dat het je orders automatisch verwerkt.

Kleding beheer tot in de kleine details. Met ons KMS kan iedereen de juiste bestelling plaatsen. Van assortimenten per klant, tot persoon gebonden budgetten en van specifieke maten per gebruiker tot overzicht in het hele assortiment. De details worden afgestemd op jouw situatie. Iedere gebruiker ziet zijn persoonlijke scherm en middels een CMS houdt jij het overzicht. 

Functionaliteiten en de voordelen:

  • CMS, voor beheer en overzicht.
  • Krachtige import en export functies, zodat ook grote klanten snel aan de slag kunnen met online kleding beheer.
  • Puntenbetaalsysteem, wanneer niet iedereen hoeft te zien wat een product kost.
  • Orderhistorie, eenvoudig zicht op bestellingen, punten en retouren inclusief een her bestel mogelijkheid!
  • Management informatie, draai een overzicht uit en zie waar verbeter mogelijkheden liggen.
  • Filtersysteem, het categoriseren van kenmerken om jouw persoon specifieke assortiment klaar te zetten.

Geen administratieve rompslomp meer, maar gebruikersgemak. Voor je klanten en jezelf.

Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Previous
Next

Klanten van het kleding management systeem

Layher

Neem contact op voor een demo, kennismaking of stel je vraag direct.

Scroll Up