5 september 2018

MSG E-commerce Platform

De connectie tussen je bedrijf en de buitenwereld

MSG Portal

Sta jij in direct contact met je klanten? Zoek je een oplossing voor het eenvoudig registreren van verbruik of voor de verkoop van goederen? Het MSG E-COMMERCE PLATFORM, het online communicatie platform om offline handelingen online zichtbaar te maken.

Het MSG e-commerce platform duikt in ‘het gat’. Het gat om informatie te communiceren tussen de online en offline wereld. Het platform dient bijvoorbeeld als engine achter je webshop maar zorgt ook voor de connectie tussen een app of scanner en je ERP. Hierdoor is het mogelijk om vanuit allerlei apparaten en oplossingen informatie direct te verwerken in het ERP.

Maak met het platform de connectie tussen collega’s, klanten en leveranciers. Realiseer een volledige digitale bedrijfsvoering. 

Een volledig geïntegreerd e-commerce platform

Zoek naar de verbinding om samen goed zaken te doen. Het is de connectie tussen je bedrijf, klanten en leveranciers waar de winst te behalen is en jij mag bepalen hoe zij jouw bedrijf zien. 

Jij mag bepalen hoe zij jouw bedrijf zien? Ja, wij maken oplossingen waar de situatie om vraagt. Software oplossingen die jouw probleem aanpakken. Ze verminderen het aantal te verrichten handelingen, bieden service en verminderen de kosten. De oplossingen die we met het platform realiseren zijn win-win oplossing. De klant of gebruiker aan de ene kant krijgt overzicht en gemak en zelf heb je minder tijd nodig voor de verwerking van verbruik of orders. Het is maar net op welk vlak jij het nodig hebt. Heb je ieder jaar moeite met de verdeling van werkkleding, geen structuur in je sleutel beheer of moeite met de jaarlijkse keuring van je gereedschap en machines? Gebruik het MSG platform en maak je organisatie efficiënt, stel je gebruikers tevreden en bespaar op je kosten.

Het MSG ecommerce platform is een online communicatie platform voor de volledige breedte van je bedrijfsvoering. Het stroomlijnt processen tussen partijen met doelgerichte oplossingen. Voor het verkopen van producten fungeert het platform als basis van je webshop maar voor de keuring van gereedschap fungeert het platform als basis van MSG machine beheer. Onze oplossingen werken samen op één platform.

Één platform om je offline handelingen, online beschikbaar te maken. In sommige gevallen zelfs met een scanner of app. Het platform is als het ware jouw ‘vertaal machine’ van inkomende orders en verbruik. Zodat jij dit niet meer handmatig hoeft te doen, maar dat het automatisch in je ERP of online database komt te staan.

Ben je op zoek naar meer omzet? De connectie met je klanten, collega’s en leveranciers? En een efficiëntere bedrijfsvoeringNeem contact op of vraag extra informatie aan.

MSG APP

MSG SCAN

Het ideale platform om samen zaken te doen

MSG
B2C Webshop

MSG
B2B Portal

MSG
Kleding management systeem

MSG
Sleutel beheer

MSG
Machine beheer

Ervaringen uit de markt

'MSG meer dan een betrouwbare softwareleverancier, maar een echte partner'.

Hans Groeneveld, Algemeen directeur Van Buuren Groep – ‘Door hun jarenlange ervaring zijn de medewerkers van MSG in staat om deskundig mee te denken in het proces, te adviseren en eventuele verbeteringen te realiseren zowel in de e-HWT applicatie als in de door hun gebouwde webshop.’    

'Veel meer dan enkel informatie op een factuur'

Martin Overduijn, Directeur MSG software –  “Iedereen kijkt tegenwoordig met consumenten ogen naar zakelijke digitale oplossingen. Het is de uitdaging om hierin tegemoet te komen. Daarom maken wij je data beheersbaar, overzichtelijk maar vooral online zichtbaar. Tegenwoordig is je artikelinformatie veel meer waard dan enkel informatie op een factuur. En als jij dat niet ziet, dan doet je concurrent het.”

Martin

Klanten met digitale oplossingen

IJzerhuis

Brainstormen over het MSG e-commerce platform? Neem eens contact op.

Het laatste MSG E-COMMERCE PLATFORM nieuws

Scroll Up