Connecties, Integraties & Controle op de WWVD 2019

Op 23 en 24 januari staan wij op de de webwinkelvakdagen. Kom je ons bezoeken? Wij staan op stand 163 en hebben e-commerce oplossingen. Ook voor jou!

De WebWinkel Vakdagen van 2019 staan voor ons in het teken van connecties, integraties en controle. Wij leveren je software oplossingen waarmee je je volledige bedrijfsvoering kunt stroomlijnen. Met in het middelpunt de MSG Portal. De MSG portal is jouw online communicatie platform voor de toekomst. De portal is de connectie tussen je ERP en de buitenwereld. Of dit nu is voor klanten van je webshop, magazijnmedewerkers die producten scannen of vertegenwoordigers die via de app voor klanten bestellingen plaatsen. Dat kan allemaal, zolang je gebruik maakt van een centrale database waarop de verschillende inkomende en uitgaande informatie aan sluit.

Dus ben je op zoek naar een e-commerce platform? Of een app die je aansluit op je huidige platform? Of heb je nog geen centrale database? Kom dan langs op de beurs en we helpen je verder! Meld je hier gratis aan.

WWVD 2019 long

Scroll Up