MSG ERP, een nieuwe naam & nieuw design

MSG ERP

MSG ERP is de nieuwe ‘naam’ van ons pakket! Waarom vraag je je af? Wij zijn MSG, we hebben één dak boven ons hoofd en vanaf nu ook één naam boven onze software. We nemen afscheid van de ‘moeilijkere’ namen en houden het vanaf nu ‘duidelijk’. Uiteraard begrijpen we je ook nog steeds wanneer je gebruik maakt van de namen uit het verleden.

Naast dat we ontwikkelaar zijn van ERP systemen, realiseren we ook portals, apps en scanoplossingen. In de lijn van onze ERP krijgen ook onze overige productlijnen dezelfde soort naam. Dit worden achtereenvolgend MSG PORTAL, MSG APP en MSG SCAN. Zolang het voor een gebruiker maar duidelijk is waar hij moet zijn voor vragen of advies, dan zorgen wij voor de rest. Voor de oplettende kijker, deze namen waren al een tijdje op de website te bewonderen

Een volgende stap in de productlijnen is dat we daarin de onder verdeling per module / branche gaan maken, zodat de buitenwereld eenvoudiger kan vinden wat ze zoeken.

Design, de gebruiker centraal

In navolging van de nieuwe namen, is design een andere pijler om software duidelijk te maken. Tegenwoordig staat ‘alles’ in het teken van gebruikersgemak en met die insteek zijn we dan ook aan de slag gegaan met de MSG ERP. Wat zijn mensen gewend? Wat zijn duidelijke iconen? Hoe houdt je schermen met veel functies zo rustig mogelijk? Dit waren een aantal van de vragen die we meegenomen hebben in de totstandkoming van ons nieuwste design.

Maar we willen er ook weer niet teveel over vertellen.. want de meeste lezers van deze nieuwsbrief zijn namelijk zelf gebruiker van de ERP en krijgen binnenkort de nieuwste versie. Daarom horen we graag van jullie wat je ervan vindt. We kunnen het zelf wel vertellen maar daar worden we niks wijzer van. Dus vind je iconen onduidelijk, gaat er iets fout wat normaliter goed ging? Of wil je een complimentje geven? Laat het ons vooral weten, wellicht dat we daardoor nog meer verbeteringen door kunnen voeren. En eerlijk is eerlijk in kwartaal 4 geven we alsnog een kijkje in onze filosofie.

Hieronder volgt een kleine impressie van de nieuwe stijl.

Startscherm

Raadplegen