MSG software ‘15 jaar’ in `t veer!

Hieper de piep, MSG software 15 jaar op het Dombosch!

Het ‘kristallen’ bestaan van MSG software op het Dombosch in Raamsdonksveer. Helemaal achter aan op het bedrijventerrein zijn we te vinden, in dat ‘markante’ gebouw, voor Hycos en net voorbij Sikkens.  We zitten er inmiddels al 15 jaar.

Een mooi moment om even bij stil te staan, helaas met de nadruk op ‘even’. Omdat in deze corona periode, er maar weinig gevierd mag worden.

We zullen op een geschikt moment, nog eens stil staan bij deze mooie mijlpaal, onder het genot van een hapje en een drankje.

Al met al een mooie 'rustige' locatie langs de A27..

 

MSG bestaat zelf al wat langer dan 15 jaar. Alleen bevinden we ons, met alle plezier, sinds 15 jaar op deze locatie.

Nieuwe airco's, zonnepanelen & een maatschappelijke 'footprint'.

In die 15 jaar in Raamsdonksveer is er veel veranderd aan het pand. Door de jaren heen zijn er nieuwe airco’s geïnstalleerd, zijn er dubbelwandige ramen geplaatst, is het hele pand met platen en isolatiemateriaal voorzien van een nieuwe uitstraling en zijn er 168 zonnepanelen op het dak geplaatst.

Op die manier hebben we ons pand verduurzaamt zodat we comfortabel kunnen werken en we tegelijkertijd aan onze maatschappelijk footprint denken.

Met 'binnenkort' een aansluiting naar de A27 recht voor de deur.

Maar aan deze rustige locatie gaat de komende periode iets veranderen. Er komt (lees ‘we krijgen’) namelijk een aansluiting met de A27 recht voor de deur.

Hier kunnen we je van alles over vertellen. Maar meer daarover kun je hier teruglezen of bekijk even het filmpje.

 

Op naar de volgende 15 jaar.

Qua locatie zitten we goed & vinden we het leuk dat er op termijn een aansluiting met de A27 recht voor de deur komt. Het zal een stuk van de rust wegnemen maar het brengt meer zichtbaarheid en beweging met zich mee.

Het feit dat de reistijd voor een aantal collega’s verminderd, is een leuke bijkomstigheid!

Al met al kijken wij uit naar de volgende 15 jaar op het Dombosch. Wellicht, Tot ziens.

Mocht u een berichtje willen achterlaten ter ere van ons 15 jarig bestaan op het dombosch, dan kan dat.