MSG software ‘15 jaar’ in `t veer!

Hieper de piep, MSG software 15 jaar op het Dombosch!

Het kristallen bestaan van MSG software op het Dombosch in Raamsdonksveer, wie had dat gedacht! Helemaal achter aan.. zijn we te vinden, in dat ‘markante’ gebouw. Voor Hycos en net voorbij Sikkens? Nee? We zitten er inmiddels al 15 jaar!

Een mooi moment om even bij stil te staan, helaas met de nadruk op ‘even’. Omdat in deze corona periode, er maar weinig gevierd mag worden.

We zullen op een geschikt moment, nog eens stil staan bij deze mooie mijlpaal, onder het genot van een hapje en een drankje.

Mooie 'rustige' locatie langs de A27..


Maar even verder over ons pand, want MSG bestaat al wat langer dan 15 jaar. Alleen bevinden we ons al 15 jaar op deze locatie, met alle plezier.

Daarbij zegt een afbeelding vaak meer dan 1000 woorden, dat geld voor deze afbeelding niet anders. 

Voorlopig zullen wij op deze locatie nog wel even te vinden zijn..!

Van 1 naar 6 airco's, zonnepanelen & een maatschappelijke 'footprint'.

In die 15 jaar in Raamsdonksveer is er veel veranderd aan het pand. Door de jaren heen zijn er nieuwe airco’s geïnstalleerd, zijn er dubbelwandige ramen geplaatst en is het hele pand met platen en isolatiemateriaal voorzien van een nieuwe uitstraling! Last but not least, liggen er op het dak 168 zonnepanelen.

Op die manier hebben we ons pand verduurzaamt zodat we toch comfortabel kunnen werken en we tegelijkertijd denken aan onze maatschappelijk footprint!

Met 'binnenkort' (een aantal jaar) een aansluiting naar de A27, recht voor deur.

En ‘binnenkort’ (2023) gaat er ook buiten, vlak voor de deuren van MSG het een en ander veranderen.. er komt (lees ‘we krijgen’) namelijk een aansluiting met de A27 recht voor de deur!

Hier kunnen we je van alles over vertellen. Maar in feite kun je hier alles over de plannen teruglezen, wat betreft de verbreding en extra aansluiting van de A27.

En om het nog makkelijker voor je te maken, kun je hier links ook gewoon even het filmpje bekijken!

 

En daar zijn we blij mee!

Wij zijn hartstikke blij met deze aansluiting op de A27, want het brengt wat meer leven recht voor de deur. 

En het feit dat een aantal collega’s de reistijd daarmee ook kan verminderen.. mag ook zeker genoemd worden. Zeker als je het aan diegene zelf vraagt.

Al met al kijken wij erg uit naar de volgende 15 jaar op het Dombosch. Wellicht, Tot ziens!

Mocht u een berichtje willen achterlaten ter ere van ons 15 jarig bestaan op het dombosch, dan kan dat!

Scroll Up