MSG KWF ambassadeur

MSG KWF ambassadeur

Jaarlijks krijgen 91.000 mensen de diagnose kanker. Dat zijn 10 mensen per uur … en dus veel te veel. Daarom komt MSG als KWF Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding in actie tegen deze ziekte. MSG deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom draagt MSG als KWF Zakenvriend  bij om dit waar te maken. Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Zij doen dit zo snel als zij kunnen. Zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld.

MSG KWF ambassadeur

KWF Zakenvriend

Als KWF Zakenvriend steunt MSG onderzoek naar kanker. Met een vast maandelijks bedrag voor wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van ‘KWF-fellows’. Mede hierdoor kunnen talentvolle jonge onderzoekers ervaring opdoen in wetenschappelijk kankeronderzoek en/of de specialistische behandeling van kanker. Deze toptalenten in kankeronderzoek blijken een bijzonder goede investering: veel ‘oud-fellows’ bekleden nu topposities binnen het kankeronderzoek.

Sta ook op tegen kanker

Als onderneming ook opstaan tegen kanker? Wij staan op voor elkaar. MSG midden in de Maatschappij.
Kijk voor inspiratie en informatie op de speciale actiewebsite van KWF Kankerbestrijding: www.staoptegenkanker.nl/bedrijven

MSG KWF ambassadeur, onderzoeksproject

Scroll Up