MSG Informatie Bijeenkomst over de AVG

Woensdag 9 mei 2018 organiseert MSG een nieuwe MSG Informatie Bijeenkomst (MIB). Deze vindt plaats om 10:30 op onze locatie in Raamsdonksveer. We heten al onze klanten en relaties van harte welkom. In het ochtendprogramma willen we de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bespreken. Na de lunch organiseren we een aantal interessante workshops, waarin we over nieuwe mogelijkheden willen informeren.

De onderwerpen

• MariaDB is, wereldwijd, een van de meest populaire database management systemen. Open Source en ontworpen door de ontwikkelaars van MySQL. Naast bekende namen zoals Wikipedia en Google, gaat MSG het werken met MariaDB aanbieden.

• MSG App: nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van de App voor contant klanten en vertegenwoordigers. Een standaardapp speciaal voor handelsbedrijven. Inclusief beheerplatform, communicatieprotocollen, een mix van online- en offline functionaliteiten, een betalingssysteem en meer!

• MSG WMS: Ontwikkeling van functionaliteit voor de goederenontvangst. Door gebruik van scanapparatuur verschaffen we inzicht in de logistieke stromen binnen het magazijn. Waardoor interne bedrijfsprocessen optimaliseren en kosten verlagen.

Om 15.00 uur sluiten we de MIB af met een hapje en een drankje.

Inschrijven is mogelijk op https://www.msgsoftware.nl/inschrijving-msg-informatiebijeenkomst/.

Graag tot ziens op 9 mei!

Met vriendelijke groet,
Team MSG

Scroll Up