MSG Sales app voor Zuiver

zuiver mobiliteit

MSG Sales app voor Zuiver.

MSG Sales app is de naam van onze nieuwe app. Hiermee verbreden we ons assortiment van mobiele toepassingen en de mogelijkheid om jouw bedrijfsvoering nog beter te ondersteunen. De app is tot stand gekomen in samenwerking met Zuiver (interior design). De afgelopen maanden is er intensief gewerkt aan een nieuwe applicatie voor op de iPad.

Het betreft een App die lokaal op de iPad wordt geïnstalleerd en waarmee het hele assortiment, inclusief afbeeldingen, altijd tot je beschikking staat. Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen op locatie gegevens raadplegen en orders invoeren.  Een handigheidje is dat voor dit alles niet eens internet nodig is. Met deze mobiele oplossing ben je dus in staat om op locatie direct orders in je backoffice (ERP) te plaatsen. Dit kan eventueel met behulp van een scanner, zodat je niet eens meer hoeft te zoeken naar de producten.

Bij Zuiver wordt de MSG Sales app gebruikt op de beursvloer. Zodat agenten op locatie orders kunnen plaatsen, zowel in binnen als in het buitenland. Met behulp van de draadloze scanner worden de orders snel en foutloos in het systeem geplaatst. Daarnaast biedt de mogelijkheid tot het raadplegen van dagelijkse statistieken een duidelijk beeld over de resultaten. Meer informatie over de MSG Sales App vindt je bij onze oplossingen.

Scroll Up