Merijn 12,5 jaar in dienst

Op 1 November 2019, was het zo ver. Onze zeer gewaardeerde collega Merijn van der Wijk was twaalf en een half jaar in dienst. Dat moest gevierd worden! Onder het genot van een jubileumlunch inclusief een glaasje champagne hebben we er uitgebreid bij stil gestaan.

Na een dank woord en mooie anekdotes, starten Merijn zijn speech. Een speech, waarin dankbaarheid richting zijn collega’s centraal stond. Zijn dankbaarheid gaat uit naar de mensen om hem heen, die hem de mogelijkheid bieden om ‘altijd’ bezig te kunnen zijn met nieuwe en innoverende ideeën. Hobbyen noemde je het zelf,  om vervolgens te kunnen zeggen dat je van je hobby je werk hebt kunnen maken. Wat aan het eind van de dag het enige is dat telt. Voldoening en plezier halen uit je werk.

 

En hoe groter de uitdaging, hoe meer voldoening er in het uitwerken van weer een specifieke oplossing zit! Geen uitdaging is te groot.. zo ook niet het ontpoppen van de champagne.

Merijn proost, op de voorbij gevlogen jaren & de komende jaren! Waarin we hopelijk nog meer kennis mogen gaan maken met je innoverende oplossingen!