MSG realiseert integratie met Marketplaces van E-SS

E-SS de e-commerce specialisten

Wij citeren ‘ICT bedrijf E-SS biedt uitkomst voor het benutten van kansen op e-commerce gebied. Wij geven ondersteuning in de vorm van hoogwaardige webshop-koppelingen en advisering, om meer omzet te behalen met uw webshop.

Een belangrijk onderdeel is het ontsluiten van webwinkel-data en verspreiding naar marketingkanalen of integratie met online-warenhuizen & vergelijkingssites.’

*Bron E-SS

Verkopen via marketingkanalen, online warenhuizen en vergelijkingssites, maar waarom?

Vandaag de dag is het eerder normaal dan vreemd dat je één en hetzelfde artikel op allerlei ‘plaatsen’ kunt kopen. Om dit in het juiste perspectief te plaatsen, hebben we een startpunt nodig. Het startpunt: De wekelijkse markt.

Even naar de markt om wat brood en een visje te halen. In het weekend langs de supermarkt voor de wekelijkse boodschappen. En van tijd tot tijd een keer naar de stad voor nieuwe kleren. En vandaag de dag? Nu kun je dit à la minute online bestellen en heb je het de volgende dag in huis. Op de verse vis van de visboer na. In essentie zijn er niet heel veel basis elementen veranderd. Je hebt als bedrijf een magazijn, een winkel en een webshop. Maar dan komt het: de online wereld met tal van mogelijkheden.

Je hebt ‘Bol.com’, Amazon, Coolblue en andere grote webwinkels c.q. vergelijkingssites. Dat zijn in feite ook ‘gewoon’ webshops maar dan webshops met een enorme naamsbekendheid en daar kun je vandaag de dag mooi op meeliften! Zo zijn er dus een groot aantal Marketplaces, vergelijkingswebsites en online warenhuizen die goederen aanbieden. Al met al, een enorme mogelijkheid tot het realiseren van heel veel online verkoopkanalen. En waarom? Omdat wij ook online onze voorkeuren hebben, net zoals offline.

De een voelt zich namelijk prettiger bij de bekendheid van de Bijenkorf, de ander zoekt de laagste prijs en er is er altijd een die zweert bij de specialist. Aankoopgedrag en tal van customer journeys zorgen ervoor dat iedereen zijn eigen customer journey kan en mag bepalen. Het is daarom dus van groot belang dat, wanneer je meerdere klanten wilt bereiken, je op ‘alle’ mogelijke plekken te vinden moet zijn.

En ja vandaag de dag kan dat! In combinatie met onze bedrijfssoftware voor groothandels, e-commerce en logistiek krijg je de bedrijfsvoering onder controle en via de juiste e-commerce kanalen vind je de klanten.

Boor nieuwe online verkoopkanalen aan met MSG software via E-SS

In navolging van Channelengine is er nu dus een tweede partij waarmee wij samenwerken om klanten meer mogelijkheden te bieden op het vlak van online verkoopkanalen. Deze tweede partij is E-SS geworden. 

E-SS sluiten wij aan op

MSG ERP

MSG PLATFORM

Wil je meer weten over online verkoopkanalen, bedrijfssoftware & e-commerce? Neem eens contact op.