MSG SCAN ontwikkelt e-Mobile collect

MSG SCAN ontwikkelt e-Mobile collect

Hoe bindt jij jouw klanten? Nee geen idee? Kies dan voor de kleine betaalbare scan oplossing, e-Mobile collect. Met deze scanoplossingen kunnen je klanten eenvoudig bestellingen plaatsen en de voorraad aanvullen. Met één druk op de knop worden artikelen namelijk gescand en opgeslagen. Dus al de artikelen die de klant scant slaat hij op! Wanneer de klant de scanner vervolgens aansluit op een pc, dan wordt de bestelling ingelezen en geplaatst. Deze bestelling wordt op zijn beurt weer direct in jouw systeem (backoffice) verwerkt. Erg efficiënt.

De collect scanner zelf is niet meer dan een apparaat waarmee barcodes worden gescand en verzameld. Wij hebben voor de scanner software ontwikkeld om orders te verwerken. De software zorgt ervoor dat de scanner precies weet wie de spullen besteld heeft, wat het afleveradres is en hoe het verwerkt wordt in je systeem.

De implementatie is zeer eenvoudig. Je geeft je klant een doos met scanner en handleiding en hij kan meteen aan de slag! Op het moment van schrijven is de eerste e-Mobile Collect scanner operationeel bij Het IJzerhuis in Zaandam. Ook gedesinteresseerd in een e-Mobile collect scanner? Kijk dan op de MSG Scan pagina, hier lees je alles over onze verschillende scan oplossingen.

MSG SCAN brengt de e-Mobile collect voort

Scroll Up