Dagelijkse bevoorrading van magazijnen: mogelijk door MSG

MSG software Suite

Terwijl jij op één oor ligt, regelt de software van MSG de bevoorrading van het dagelijks verbruik van je klanten. Jij maakt afspraken met de klant. Wij importeren de orders. Aangeleverd door de klant of via onze Native App. Dit doen we, soms voor meer dan honderd werknemers van de klant in één keer. Intelligente software maakt het mogelijk orders op te splitsen per gebruiker of per kostenplaats; het tijdstip van leveren uit te stellen; of aantallen te maximeren. Voordat je terug bent op kantoor, zijn de orders geleverd, met ons geïntegreerde WMS systeem. Heb jij klanten met meerdere onderhoudswagens? En wil jij het verschil maken zonder de controle op je bedrijfsprocessen te verliezen? We hebben het antwoord voor je.

Orderverwerking

Elk bedrijf dat gebruik maakt van de MSG ERP heeft de mogelijkheid voor het batchgewijze (bulk) importeren van orders. De ERP doet het zware werk, alle tijdrovende controles. Alles wat automatisch kan, wordt automatisch gedaan. Alles wat door mensenogen gezien of beoordeeld wordt, wordt gefilterd maar niet vergeten. In sommige gevallen geeft de woningstichtingen of zorginstellingen het verbruik door vanuit een eigen ERP systeem. In andere gevallen registreert de Native App van MSG om het verbruik. Omdat er in de Native App gewerkt wordt met vaste assortimentslijsten per gebruiker, is het hele proces te automatiseren. Last but not least staat ons geïntegreerde WMS systeem garant voor accurate en tijdige levering van de orders. 

Hieronder staan de oplossingen op een rijtje, waarmee je het volledige dagelijks bevoorrading proces kunt digitaliseren & automatiseren. 

MSG ERP

MSG WMS

MSG APP

Doelgroep

Voor (groot)handels, woningstichtingen of zorginstellingen is de oplossing een enorme uitkomst. Enerzijds scheelt het een enorme administratieve rompslomp. Anderzijds is het voor woningstichtingen en zorginstellingen soms de enige manier om zicht te krijgen op verbruik. Zonder dat er een volledig nieuwe ERP implementatie plaats vindt. Samenwerken in de keten is in dit geval het antwoord. MSG maakt dat mogelijk!

Meer weten?

MSG software Suite

Of neem contact op