CSCP Certificering voor Martin Overduin

CSCP certificering, we zijn verheugd te melden dat we binnen de gelederen een Certified Supply Chain Professional hebben. Martin Overduin heeft MSG vertegenwoordigd voor het behalen van dit internationaal erkend diploma. Een felicitatie namens het hele team!

Het denkkader over Supply Chain Management (SCM) ontwikkelt zich in een razend snel tempo. De invloed van supply chain management op de praktische bedrijfsvoering neemt ook nog steeds toe. Een goede beheersing van de logistieke keten is van essentieel belang. Helemaal wanneer je dit in verband brengt met de toenemende globalisering. Pijlers als snelheid van levering, goede kwaliteit tegen een zo’n laag mogelijke prijs zijn basisprincipes. Dit betekent dat de effectiviteit van productie- en distributieketens van levensbelang zijn in de concurrentiestrijd van vandaag.

De opleiding Certified Supply Chain Professional (CSCP) is een internationale erkende opleiding. Deze opleiding is ontwikkeld door het Amerikaanse APICS, de Association for Operations Management. Meer weten over onze collega’s of over Martin zelf, kijk dan eens bij over ons.

CSCP Certificering voor Martin Overduin

Scroll Up