Client side vs. Server side

Gegevens tonen & ophalen

Waar moet het getoond worden? De REST engine regelt het.

Wanneer je het verhaal van de Client side & Server side toepast op onze software, vis je in de vijver van onze REST engine! Oftewel ons Headless commerce platform. 

Het verhaal van de cliënt en server side bestaat echter al (veel) langer, ook voor de komst van het Headless commerce platform haalde we namelijk al data op en toonde we deze data ook. 

Echter is het headless commerce platform, een nieuwe manier om dit interactiever, flexibeler en sneller te kunnen faciliteren.

De vraag die dan ‘rest’ is: Welke gegevens wil je ophalen? En waar moeten we het tonen? Kan jouw boormachine al doorgeven hoeveel nieuwe schroeven die voor zijn volgende project nodig heeft?

Informatie ophalen & Informatie tonen

Client side vs server side

Informatie tonen op je B2B portal of in een van je B2C shops?

We beginnen met het tonen van prijs en voorraadinformatie op je portal. Dan halen we de informatie op uit de platform database en tonen we die, in dit geval, op de portal. 

Daarnaast kun je ook verschillende informatie op één van je B2C webshops tonen. Regel het in via de MSG PIM module en de REST engine zorgt er voor dat de ‘specifieke product data’ in de B2C shop getoond wordt.

Meer weten over de mogelijkheden van headless commerce platformen?

MSG headless commerce platform