Betalen via QR codes, maar dan anders, maak de verbinding.

Maak digitaal de connectie tussen devices en betaalmogelijkheden

Laten mensen, digitale apparaten en software samenwerken

Breng als bemiddelaar de verkoop tot stand en laat de klant via een QR code betalen  

Met komst van Sisow een tijdje geleden hebben we het aantal betaal mogelijkheden verbreedt. Naast een verbreding van het aantal betaalmogelijkheden. Is er nu ook nog een ander betaal manier bijgekomen. Die op het eerst oog mogelijk herkenbaar lijkt. 

Betaal via een QR code op het scherm van de zorgverlener

Als voorbeeld lichten we de nieuwe betaal optie toe vanuit een van onze nieuwe oplossingen, te weten de zorgverleners app. 

Via de betaalopties is het nu mogelijk om de optie: ‘QR code betaling’ te selecteren. Wat er vervolgens gebeurd, is dat er een QR code getoond wordt op het scherm van de zorgverlener. Op die manier wordt het mogelijk dat iemand anders (bijvoorbeeld de cliënt) met een ander device de betaling kan doen. Diegene kan namelijk op zijn telefoon de bank app openen, de QR code van het andere apparaat scannen en de betaling uitvoeren.

Belangrijkste functie van de zorgverleners app

Het samen brengen van drie partijen, te weten de verkopende partij, de zorgverlener en de cliënt is de grote kracht van de zorgverleners app. Hierdoor kan er vanuit één app een overeenkomst opgesteld worden, die ervoor zorgt dat alle 3 de partijen voorzien worden van de juiste informatie.

‘Al met al, zorgt de nieuwe betaaloptie, betalen via QR code voor de laatste stap om de connectie te maken.’

Meer informatie over de MSG APP?

Interesse in de zorgverleners app? Of geïnteresseerd in de functie in een maatwerk APP? Stel gerust je vraag.