Betaalprovider Sisow aan boord

Sisow, de internetkassa voor uw webshop of bestelapp

Sisow is een betalingsprovider, net zoals Mollie. Wanneer je als bedrijf een online oplossing, zoals een webshop, of bestelapp gebruikt, wil je je klanten ook de mogelijkheid geven om op verschillende manieren te kunnen betalen. Daar komt Sisow in beeld. 

 

Betaalmogelijkheden

 

Via Sisow kun je jouw klanten veel mogelijkheden bieden wanneer het aankomt op het afronden / betalen van een bestelling. Een greep uit de mogelijke betaaldiensten zijn:

– iDEAL

– Mastercard

– Visa

– Maestro

– Afterpay

– Klarna

Een gevarieerde mix aan betaaldiensten. Iedere betaaldienst werkt namelijk net weer anders. Op die manier kan een klant ervoor kiezen om achteraf pas te betalen; direct te betalen via bijvoorbeeld iDEAL of een creditcard gebruiken.

Wil je alles over betalingsprovider Sisow weten? Via de afbeelding ga je naar het totaaloverzicht van alle betalingsmogelijkheden op de website van Sisow.

Specifieke betaalmogelijkheid Billink

Een belangrijke reden voor ons om met Sisow te gaan werken, was de mogelijkheid tot de betaaldienst Billink.

Billink is een stabiel betalingsplatform waar het gaat om achteraf betalen. Billink heeft een geoptimaliseerde flow voor het laten verlopen van de achteraf betalingen. Dit ontzorgt de ondernemer en biedt een extra betaaloptie voor klanten.

Het grote voordeel: Wanneer een klant niet bekend is met online betalingen, dan kan diegene toch een bestelling plaatsen. Vervolgens kan op het gemak, in alle rust, thuis de factuur betaald worden. Zeker voor de oudere doelgroep niet geheel onbelangrijk!’

Betaal via Sisow met het headless commerce platform van MSG

 

Betaal provider Sisow is vanaf nu te gebruiken via het Headless commerce platform van MSG. Het platform biedt een stabiele doch flexibele basis voor bedrijven met B2B en B2C klanten. Door het gebruik van Sisow kun je klanten gaan voorzien met meerdere betaalopties.

De samenhang van functionaliteiten & design binnen het headless commerce platform in combinatie met meerdere betaalopties vergroot het verkoopsucces van je online & digitale verkoopkanalen, de conversie rate.

Op basis van MSG headless commerce platform

Kun je digitale & online verkoop kanalen aanboren, te weten:

MSG APP

MSG ONLINE

Meer weten over betalingsproviders, headless commerce platformen of digitale & online verkoopkanalen?