Betaalprovider Sisow aan boord

Sisow, de internetkassa voor uw webshop

Sisow is een betalingsprovider, net zoals Mollie. Wanneer je als bedrijf een online oplossing, zoals een webshop, of bestelapp gebruikt, wil je je klanten ook de mogelijkheid geven om op verschillende manieren te kunnen betalen. Daar komt Sisow in beeld. 

 

Betaalmogelijkheden

Via Sisow kun je jouw klanten veel mogelijkheden bieden wanneer het aankomt op het afronden / betalen van een bestelling. Een greep uit de mogelijke betaaldiensten zijn:

– iDEAL

– Mastercard

– Visa

– Maestro

– Afterpay

– Klarna

Een gevarieerde mix aan betaaldiensten. Iedere betaaldienst werkt namelijk net weer anders. Op die manier kan een klant ervoor kiezen om achteraf pas te betalen; direct te betalen via bijvoorbeeld iDEAL of het weg laten schrijven via een creditcard.

Wil je alles over de betalingsprovider Sisow weten? En de verschillende betalingsdiensten die zij aanbieden? Via de afbeelding ga je naar het totaaloverzicht van alle betalingsmogelijkheden op de website van Sisow.

Specifieke betaalmogelijkheid Billink

Een belangrijke reden voor ons om met Sisow te gaan werken, was de mogelijkheid tot de betaaldienst Billink.

Billink is een innovatief stabiel betalingsplatform waar het gaat om achteraf betalen. Billink heeft een geoptimaliseerde flow voor het laten verlopen van de achteraf betalingen. Dit ontzorgt de ondernemer en biedt een extra betaaloptie voor klanten.

Het grote voordeel: Wanneer een klant niet bekend is met online betalingen, dan kan diegene toch een bestelling plaatsen. Vervolgens kan op het gemak, in alle rust, thuis de factuur betaald worden. Zeker voor de oudere doelgroep niet geheel onbelangrijk!’

Betaal via Sisow met E-commerce platform van MSG

Headless e-commerce platform MSG biedt meer en meer mogelijkheden. Het platform was reeds geschikt voor B2B en B2C doeleinden en krijgt nu dus ook meer opties op het vlak van betalingen. 

De samenhang tussen de structuur in je data en het combineren van verschillende bouwblokken, waardoor je de inzicht in je bedrijf vergroot en je zichtbaar krijgt wat er beweegt en waar je klanten zitten, vergroot het succes van je verkopen! Zeker met meer betalingsopties.

Had je daarnaast het nieuws al meegekregen over de integratie met Channelengine? Op die manier kun je ook nog eens artikelen op heel veel verschillende marketplaces verkopen.

Meer weten over betalingsproviders en headless e-commerce platformen?