Automatische orderverwerking bij Zuiver

Automatisch orders verwerken


Een mijlpaal qua automatisering –
Bij onze klant 
Zuiver zijn begin juli, voor het eerst orders volledig automatisch verwerkt.  Eerst lukte het met de dropshipment orders, daarna met FTP orders en per slot van rekening zijn er ook een aantal orders vanaf het web automatisch verwerkt.

Bij Zuiver zijn ze hier dan ook zeer over te spreken. Een technisch hoogtepunt aan de ene kant en een enorme efficiëntie slag aan de andere kant.

'Strategisch digitale samenwerking met Zuiver'

Het resultaat van strategisch digitaal samenwerken zetten we kracht bij door het daadwerkelijk in de praktijk te realiseren. Hieruit blijkt ook dat de bedrijfsvoering van handelshuizen niet alleen gaat om de connectie met de klant, de juiste structuur in je data of samenwerkende systemen. Het is de som van het geheel wat zorgt voor de successen. Uiteraard zijn de credits aan Zuiver voor het zover doorzetten van de automatisering en het vinden van de juiste samenwerkende partijen, blij dat wij daar een rol in konden spelen.

En zonder een grote vraag naar de producten van Zuiver ook geen behoefte om zover te automatiseren. Wij hopen nog jaren mooie oplossingen in samenwerking met Zuiver te blijven realiseren. Trots op de route die al bewandeld is, nieuwsgierig naar de uitdagingen die er nog komen gaan. #DigitaalSamenwerken #Zuiver #MSG #Demotorachterjebedrijfsvoering

Ook automatisch orders verwerken?

MSG software Suite

MSG ERP

Of neem contact op